Publicitat

Tuitaires recomanen posar fins i tot "una bomba en Barcelona" després de la manifestació de la Diada

No ens entenen

Imatge d'algunes de les piulades

Usuaris de twitter d'arreu d'Espanya 'disparen' contra els catalans arran de la manifestació de la Diada. La plataforma de digital de denuncia de la catalanofòbia, www.apuntem.cat, ha fet un recull de diverses piulades violentes contra Catalunya.

Un usuari, per exemple, assegurava que "odio a los putos catalanes y a Catalunya, lástima que no caiga una bomba atómica sobre Barcelona y la borramos del mapa".

Un altre deia: "Cada vez le tengo más asco a los catalanes. Ya podría explotar Catalunya y así tendríamos playa en Zaragoza".

La majoria desitjaven que explotés una bomba durant la manifestació de la Diada i fins i tot es parla d'afusellaments. "Si por mi fuera os fusilaba a todos hijos de puta que sois la mierda de España. Viva el Caudillo", comentava un usuari.

Els més suaus 'només' demanen que els catalans i les seves famílies tinguin una mort "lenta y dolorosa". També es demana l'entrada de l'Exèrcit a la capital catalana per acabar amb els independentistes. 

Publicitat
Publicitat

73 Comentaris

Publicitat
#56 angel, cardedeu is not ECSpain, 20/09/2012 - 19:03

Artur Mas, et dic prou d´insults cap a les catalanes i catalans. Independència JA !!*!! PD: tenim pressa.

#55 GALAICOMAN, BARCELONA, 20/09/2012 - 18:46

***Que estos tuits son descerebrados, completamente de acuerdo. ¿Pero no podríamos incluir los cientos de comentarios netamente racistas y despectivos (xarnegos, colons, etc.) que el bando contrario ha propinado en este mismo medio? Nada más que por la equidad, esa cosa tan rara, ya saben.

#55.1 adrià, esparraguera, 21/09/2012 - 09:17

Dir "xarnego" a algú, estic d'acord, és despectiu. Però un altre cop em compareu el nostre estil (el de TV3, el del Barça), no sempre el millor, no sempre respectuós, amb el d'ells (Canal 9, Telemadrid, R.Madrid), desesperadament violent. Ara em recordareu el "mori el Borbó" i direu que és el matei

#54 Vergonya, bcn, 20/09/2012 - 10:26

Juzgar a todo un pueblo por unos cuantos tuits, es sólo otro peldaño más en la escalada manipuladora del independentismo.

#53 Catalana, Barcelona (CATALUNYA), 20/09/2012 - 09:46

No és que no ens entenguin, és que ens odien, senzillament. Tret d'uns quants que són persones, els altres són elements lletjos, hereus ideológics de la dictadura (tant peperos com socialistes, i altres). És odi, és enveja.

#52 Xipolleig, Barcelona, 20/09/2012 - 08:37

El twitter, o fòrums com aquest, dóna molt de joc a les carallotades, d'antiespanyols, de fonamentalistes espanyols, d'antijueus,antiàrabs, d'antiamericans, d'anticomunistes etc....
Les "bufetades virtuals" que ens donem sempre seran millors que les reals.
En això no hi ha cap "innocent".