Publicitat
Societat · 19 de Maig de 2022. 08:53h.

No era Renfe, són els Ferrocates

El mal estat de la via de l'accident a Sant Boi deixa en mala situació la Generalitat

No era Renfe, són els Ferrocates

L’accident entre un tren de mercaderies i un tren de passatgers a l'estació de Ferrocarrils de Sant Boi de Llobregat a Barcelona deixa en entredit el manteniment de l’estructura per part de la Generalitat.

Vox ha registrat una sol·licitud de compareixença perquè la presidenta del Consell d'Administració de Ferrocarrils, Marta Subirà, comparegui a la Comissió de Polítiques Digitals i Territori del Parlament.

El diputat de Vox Andrés Bello ha exigit "una investigació transparent perquè es puguin descobrir les causes de l´accident i perquè s’aclareixi si hi ha hagut algun tipus de negligència per part de l´empresa pública de la Generalitat".

El partit vol preguntar a la màxima responsable de FGC “si és cert, com ja estudien algunes informacions publicades en mitjans, que hi havia un sotrac a la via on es va produir l'accident i si hi havia alguna limitació de velocitat per aquesta raó”.

Bello també s'ha mostrat preocupat per la situació en què es troba la via després del sinistre i ha demanat que “el restabliment del servei no posi en perill els usuaris del ferrocarril”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 Kropotkin, Bic, 20/05/2022 - 13:17

Como no tienen verguenza, tampoco creo que se les caiga la cara de eso... Jua, jua, jua,...

#24 pepe, andorra, 20/05/2022 - 12:15

En mi pueblo de nacimiento, Barcelona, de toda la vida se ha dicho ferrocas, esto q decis ahora, es algo nuevo y q se ve a la legua q sale del estado mayor informativo del separatismo totalitario.

#23 Don Tancredo , El Carmelo , 19/05/2022 - 21:54

La feina ben feta.

#22 Fran, Calomge, 19/05/2022 - 18:32

Aqui por Girona, las juventades Arias se dedican a pegar carteles refiriéndose a los retrasos de Renfe pues ahora ya pueden pegar LOS FERROCARRILES DE LA GENE MATAN. Al final de todo esto un trabajador ha perdido la vida durante su jornada laboral eso es lo peor de todo.

#21 Lolo, Barcelona, 19/05/2022 - 15:58

Ha sido una falsa bandera del CNI
Claro y evidente.