Publicitat
Societat · 6 de Març de 2021. 10:51h.

"No es pot tolerar que Rac1 faci conya constantment del Rei"

Manuel Trallero, periodista: "L'independentisme català és un independentisme de rics"

"No es pot tolerar que Rac1 faci conya constantment del Rei"

El periodista i escriptor Manuel Trallero ha lamentat que l'emissora del Grup Godó, Rac1, faci "conya constantment" de la figura del Rei. Trallero, que ha concedit aquest divendres una entrevista a e-notícies, també ha recordat com en una retransmissió d'una final de Copa del Rei, un dels locutors va mencionar com "un al.licient" del partit poder xiular el Rei.

"A Rac1 recordo com un dels locutors que retransmetia una final de Copa del Rei que disputava el Barça, estava mencionant els al·licients que tenia una final de Copa i entre els al·licients mencionava poder xiular el Rei. Aquest era un dels al·licients per aquest locutor, és a dir, això es retransmetia en la final, es fa escarni del Rei en una emissora d'una persona que, no només és noble, sinó que el Rei Joan Carles el va elevar a categoria de Gran d'Espanya" ha comentat el periodista.

"Hi ha dues coses de Rac1 que no entenc, aquesta constant burla a la figura del Rei, que no s'hauria de fer per respecte institucional, i segona, que constantment els comentaristes diuen la paraula hòstia, que em sembla una falta de respecte a tots els creients. A mi com a creient m'ofèn, es va repetint hòstia constantment, potser el llibre d'estil de Rac1 ho permet" ha apuntat.

El periodista i escriptor ha manifestat que "l'independentisme català és un independentisme de rics" i ha criticat que representants de l'empresariat català critiquin ara els aldarulls després d'haver incitat el procés. Trallero, en la entrevista a e-notícies, ha reclamat als empresaris "tocar de peus a terra".

"Una de les coses més curioses de l'independentisme català és que és un independentisme de rics. Creia que era una ximpleria, però hi ha un estudi molt interessant que ha fet El País on han fet una correlació entre la renda i el vot. El 59% dels votants d'ERC són de rendes altes o molt altes. A JxCat el 66% dels votants les tenen altes o molt altes. I atenció a la dada: a la CUP un 66% de rendes dels seus votants són altes o molt altes. Al PDECAT, el 59%" ha explicat.

"A veure si a Catalunya comencem a posar tots els peus a terra" ha reclamat el periodista, que ha criticat que ha criticat el doble discurs que han fet alguns representants de l'empresariat català, fent referència al president del Foment del Treball, Daniel Sánchez Llibre després que aquest divendres patronals representatives del 90% dels empresaris hagin celebrat un gran acte per expressar el seu malestar pels més de 10 dies d'aldarulls.

"El mateix Sánchez Llibre va pujar a la tribuna dels oradors del Congrés dels Diputats dient: prou d'amenaçar els catalans amb els avions de l'Exèrcit de l'aire perquè els avions en sobrevolar Berga feien soroll" ha indicat.

"El que més em toca el julivert és que aquests senyors que van estar fent de poli bo i poli dolent durant el procés i van estar fins a l'últim moment donant suport al senyor Artur Mas, que ara siguin els que surtin a criticar-ho" ha lamentat.

"I ahir a RAC1 van entrevistar a Sánchez Lliure i va dir que el principal problema que hi havia era la necessitat d'un acord Catalunya i Espanya. És a dir, al matí va fer un discurs en contra dels aldarulls i a la nit diu això" ha criticat. "Està molt bé jugar a totes les cartes, però ja va sent hora que s'aclareixin, no es pot estar fent tota la vida la puta i la Ramoneta" ha manifestat.

"Que s'aclareixin, o l'empresariat d'una vegada per totes juga unes cartes o juga unes altres. Perquè no es pot sortir ensenyant com al gran a representant del 90% de la patronal catalana al senyor Sánchez Lliure perquè això senzillament fa riure, aquesta és una classe empresarial de broma, fa riure, a veure si ens ho prenem una mica seriosament" ha reclamat. "Que posin un representant de cara i ulls, que hagi estat un empresari de veritat, no un lobbista" ha dit.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 Caganer, BCN, 09/03/2021 - 13:17

Hay gente falsa, hay gente muy falsa, hay gente muy pero que muy falsa, está Sánchez y luego está este tipo..

#13 David, FOLGUEROLES, 07/03/2021 - 12:52

No se pueden tolerar muchas cosas, cosas que no se toleran en otros paises, pero estamos en España y esto es lo que hay. El fulano de la Vanguardia convertido en grande de España mientras la insulta, y otras cosas por el estilo, demasiadas ya.

#12 Sergi Sergio, Barcelona, 07/03/2021 - 12:11

Si os dais cuenta, RAC1 no es mas que una CatRadio bis, la gran mayoria de periodistas de RAC1 vienen de alli, son rebotados de CatRadio, casi todos estaban en CatRadio y se pasaron a RAC1, es mas de lo mismo, RAC1 es tan solo otra version de lo mismo.

#12.1 Francesc, Tona, 09/03/2021 - 13:33

Allò que diuen, "El que val, val, el que no, per caporal ho ha Rac1"

#11 Ojotuerto, Calafell.TAB, 07/03/2021 - 11:30

En Tabarnia no tenim Pujol!!!!

#10 Como todo, Lo demás, 07/03/2021 - 11:00

Contundente