Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2010. 10:16h.

"No hables con la televisión del régimen"

Partidaris dels toros 'censuren' TV3 i reben Carod al crit de "dictador"

Els partidaris dels toros han mostrat la seva indignació amb TV3, a la que consideren "la televisión del régimen". Quan un reporter de la televisió catalana s'ha atansat cap a ells per recollir les seves declaracions, ha estat rebut amb crits de "fuera, fuera". A una senyora que parlava amb la televisió catalana li han indicat que "no hables con la televisión del régimen".

També ha estat mal rebuda la reportera del programa 'Sálvame' de Telecinco, ja que els partidaris de les corrides consideren que el seu presentador, Jorge Javier Vázquez ha estat fent campanya a favor de la prohibició. Quan la reportera els hi ha preguntat si "tu eres más de Jesulín o de Belén Esteban", s'han indignat i li han dit "vete por ahí".

D'altra banda, el vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, ha estat rebut amb crits de "dictador" per part dels concentrats, mentre que els antitaurins l'han aplaudit.

Un reporter de TV3 entrevistant una ciutadana
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 pili, Barna, 29/07/2010 - 15:09

El único regimen dictador que hay aquí es el español, que quieren perpetuar el nacionalismo de España y expandirlo hasta vaciar nuestras culturas.
Visca ERC Visca Catalunya lliure
Al que no le guste que marche

#14 Tià, Paisos Catalans, 29/07/2010 - 00:07

Qui no li agradi,la porta està oberta per marxar;ADÉU.Les nostres manifestacions són pacífiques,les vostres són ofensives:cremeu contenidors,arbres,ect. per a fer celebracions.Al cervell només teniu la dèria de pidolar i els punyals.Apa,ADÉU.

#13 Jordi, Teià, 28/07/2010 - 23:24

Amoscaciques, els nazis eren molt més que això. Et recomanaria diversos llibres.
No obstant, ningú parla de camps de concentració. Però si no t'agrada la societat que t'envolta, és més intel.ligent tornar al pueblo amb els teus. Pura lògica.

#12 Adéu, TVj3?, Fins mai TVj3!, 28/07/2010 - 21:34

TVj3 apesta! Por eso tiene un ridículo 13% de pantalla (incluído furbol pa los quillos-separatas, y muxo bajsa, y la formula one, y los programas de humor para retrasados: Polojnia i cracjkovia). ¡Y eso que es la tele por excelencia en catalán!

#11 Kropotkin, Vic, 28/07/2010 - 21:13

Bueno, no es solo que la consideren la televisión del régimen, es que es la televisión del régimen... Cuando acabe este régimen nazionanista, será una de las primeras cosas a hacer desaparecer...