Publicitat
Societat · 21 de Maig de 2010. 16:57h.

"No he vist burques pel carrer"

La secretària d'immigració i Emigració, Anna Terrón, aposta per legislar "quan això proliferi"

"No he vist burques pel carrer"

Un burca, a Vic

La secretària d’Estat d’Immigració i Emigració, Anna Terrón, està en contra de que els ajuntament de Catalunya promoguin ordenances per prohibir el burca. En declaracions al programa Els matins de TV3, ha assegurat que "el burca s’importa de països molt llunyans i també estranya la comunitat de persones de religió musulmana. Jo no n’he vist pel carrer. Si algú obliga algú a anar així, el codi penal inclou tipus en què pots dur aquesta persona al tribunal. Hem d’abordar les nostres prioritats”.

En aquest sentit, ha dit que "no podem fer lleis per casos extrems i individuals" i ha considerat que s'hauran de prendre mesures "quan això proliferi". Terrón ha assegurat que he anat a París, he viscut a Brussel·les i no n’he vist al carrer. N’he vist en països extrems. Penso hem d’ajustar el debat públic a la realitat, perquè, si no, ens tornarem tots ximples”.

Per últim, ha manifestar que "l’islam ha de complir les normes i espero no veure això als carrers de la meva ciutat”. “El millor que pot passar és que la societat vagi posant límits. No podem regular per la via del codi penal tot el que passa en el nostre món”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 jordi, Olot, 27/05/2010 - 15:08

La dona de la foto no porta un burca. Informeu-vos abans de dir segons què!

#5 Casamajó, Barcelona, 23/05/2010 - 22:54

El millor es que tothom tingui clar com no s'ha de vestir a Catalunya. D'aquesta manera ningú podrà sentir-se maltractat. Qui vulgui vindre haurà de seguir les normes. Si no els agrada, aquí ni hi fan res.

#4 vicent, llíria, 22/05/2010 - 20:20

doncs al meu poble hi han i tothom ho ha vist i ho comenta. Normalment el comentari és: pobra dona. (massa paternalista i poca crítica al qui l'obliga)

#3 Jordi, bcn, 22/05/2010 - 12:19

Si entra a un \"super\" i roba,com s\'ha la podria identificar?Es pot fer cua a una entitat bancaria amb un pasamontanyas?
No es pot anar pel carrer amagant l\'identitat.

#2 Tori, BCN, 22/05/2010 - 10:40

Los médicos ya lo dicen: \"siempre es mejor curar que prevenir!...y si el enfermo se ha muerto, que se le va ha hacer...