Publicitat
Societat · 14 de Gener de 2010. 16:46h.

"No hi ha problemes de convivència"

Segons entitats veïnals de Vic

Joan Martos, president de l'Associación de Veïns del Barri Sud de Vic, i Santi Collell, president del Remei, els dos barris amb un major nombre de ciutadans immigrants -prop del 40%-, han destacat a e-notícies que "no hi ha problemes de convivència" entre les diferents cultures que hi viuen.

Martos, però, ha avalat la normativa que vol aplicar l'ajuntament en el cas de l'empadronament. "Està dintre de la normalitat. No suposa cap problema ni per a la gent nouvinguda ni per ningú. Simplement és regularitzar la gent que hi viu i saber que fa". Collell no s'ha volgut pronunciar perquè "hi ha molts veïns al barri i nosaltres considerem que la política pels polítics i el que ens toca a nosaltres és convivència i veinatge".

El líder veïnal de Barri Sud ha indicat que "si la gent està empadronada com cal no deixarà de ser un avantatge el saber les mancances que tenen i poder oferir-los les atencions que normalment s'ofereixen des de la ciutat de Vic i les associacions de veïns". i ha afegit que no hi ha problemes de convivència: "Cap ni un. Quan tothom compleix els seus deures i se'ls hi dóna els seus drets... sempre pot haver una petita cosa com a qualsevol barri, però aquí no hi ha cap mena de problema".

Per la seva banda, el president de l'Associació del barri del Remei ha assegurat que "jo la trobo perfecta la convivència. Qualsevol persona que vagi al Remei pot passejar de nit. Pot haver els problemes típics que poden haver-hi en qualsevol ciutat petita o gran, però la convivència és perfecta. No hi ha problemes de convivència".

Collell ha assegurat que és "exagerat" tot "el rebombori que s'ha creat". "El que tenim clar és que s'ha creat un rebombori molt gran pel que és", ha afegit.

Santi Cullell, president de l'Associació de Veïns del Remei de Vic

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat