Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2020. 20:42h.

"No sé si Catalunya té solució"

Lluís Bassets, periodista: "Cal impedir la decadència en què ens estan ficant"

"No sé si Catalunya té solució"

El periodista Lluís Bassets, ha afirmat que "no sé si té solució Catalunya" i ha demanat "impedir la decadència extraordinària, econòmica fins i tot, en la que ens estan ficant". Bassets, que ha concedit una entrevista a e-notícies, ha apuntat que aquest "és el problema greu" i que ha de "preocupar els catalans".

"El problema fonamental és si té solució Catalunya, si podem arreglar Catalunya i si podem impedir la decadència extraordinària, econòmica fins i tot, en la que ens estan ficant" ha apuntat el periodista. "Crec que és el problema greu i que ha de preocupar als catalans, i encara més als catalans catalanistes" ha dit en l'entrevista.

"Estem en un moment molt trist i molt greu del país i seria el moment que es produís una reacció perquè aquest país fos governat, perquè no hi hagués un equip d'agitadors que no són capaços de gestionar amb eficàcia una administració molt important" ha dit.

"Hem vist les últimes xifres, el sorpasso enorme que ha fet la Comunitat de Madrid a Catalunya, estem veient el mal que està fent la pandèmia sobre l'economia, al turisme, hem vist la sortida de Nissan, estem veient la desindustrialització del país" ha lamentat.

El periodista ha manifestat que Òmnium Cultural és una entitat "dedicada actualment a l'agitació boy scout pels pobles de Catalunya" i ha lamentat que "el periodisme català no s'ha consolidat com un periodisme per a tots, sino un periodisme només per als militants".

"Josep Pla va ser un dels millors catalans que ha parit aquesta terra" ha apuntat Bassets, al que ha definit com "el gran mestre, el gran sant del periodisme català". "La vergonya és que no se li reconegués públicament mitjançant el premi d'honor de les lletres catalanes" ha lamentat.

Bassets ha explicat que amb el procés es va adonar que "la pressió social perquè jo callés era extraordinària i que, per tant, tenia l'obligació de parlar" ha dit. "Jo no vull una Catalunya callada, jo vull una Catalunya plural on s'escoltin totes les veus" ha reclamat.

"TV3 és una televisió de partit" ha afirmat el periodista, recalcant que està "al servei d'un Govern". "Per mi no difereix en absolut d'Al-Jazeera, de Russia Today, són televisions que jo li dic sobiranes. Podem trobar espais i periodistes decents i d'enorme nivell professional, participen en elles, però el conjunt d'aquestes televisions fan un paper polític" ha explicat. "TV3 i Catalunya Ràdio estan al servei d'una causa" ha assenyalat.

"El procés sense els mitjans no s'hauria produït" ha dit, recalcant que "aquest tipus de processos polítics es produeixen als mitjans". "El procés té un component de relat de mentida, de falsificació, de farol, com s'hagués pogut produir això sense la complicitat dels mitjans?" s'ha preguntat.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#21 OtgerCataló, BCN, 29/07/2020 - 19:48

Sí Bassets sí, como que no hay que hacer listas?Hay una causa muy importante para hacer listas.Estas personas con sus hechos,dichos y escritos han arruinado no ya una sociedad sino algo más importante,la vida de muchas personas, económica y anímicamente. Ostracismo humano para esas personas.

#19 Veciana, Barcelona, 29/07/2020 - 16:11

Pues no sé,a veces pienso que lo mejor sería que Cataluña tocase fondo.Así mucha gente despabilaría.Igual que se hace con los yonkis,se les deja tocar fondo para que sólo les quede subir.

#18 Neferu, Barcelona, 29/07/2020 - 12:38

Sí que tendría solución, sí que tendría la posibilidad de recuperar el prestigio que tuvo, la admiración y el respeto y, eso sucederá el día que a través de las urnas mandemos a la merda a toda esta colla de procesistas vividores corruptos, que han envenenado el cerebro de incautos en su propio beneficio y provecho; entonces Cat. será lo qu

#17 Agus, Cornella De lobregat, 29/07/2020 - 12:24

Si que lo tiene. Pero pasa por cambiar la ley electoral.

#17.2 por qué?, cornellà, 29/07/2020 - 14:02

Población Cornellà: 87.000
Población toda la provincia de Soria: 89.000

por qué Soria es una provincia y Cornellà no?

#16 Marti , Palafrugell, 29/07/2020 - 11:01

Iceta impidió que se cerrase TV3 cuando el 155 y el primero que habló de amnistía. Que a nadie se le olvide a la hora de votar.

#16.1 Por qué?, Por qué?, 29/07/2020 - 11:08

Y por qué luego votáis masivamente al PSC? e incluso a PODEMOS!