Publicitat
Societat · 19 de Setembre de 2021. 10:42h.

No se'n refien dels Mossos

La dona que va ser agredida per retirar llaços grocs va preferir denunciar davant la Policia Nacional

No se'n refien dels Mossos

La dona que va rebre cops de puny per retirar llaços grocs va preferir no denunciar-ho als Mossos d'Esquadra. Tot i que el més habitual hagués estat denunciar el cas als Mossos, la dona va insistir a fer-ho davant la Policia Nacional. 

Una desconfiança que podia haver estat donada per la definició de "la nostra policia", en referència als Mossos, per part del sector independentista. Una percepció que ha canviat durant els darrers anys.

L'home que va agredir la dona, d'origen rus, que retirava llaços grocs ha acceptat una pena de dos anys de presó, que li serà commutada, per un delicte de lesions amb l'agreujant de discriminació per motius xenòfobs i ideològics.

La dona, que anava acompanyada del seu marit i dels seus tres fills al parc de la Ciutadella el 2018, va rebre cops de puny al cos i a la cara per part de l'acusat al crit d'"estrangera de merda, marxa al teu país".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Nitato, Navarcles, 19/09/2021 - 14:21

Donc no m'extranya, només són capaços de trovar plantacions de marihuana i ni un cas de corrupció, escoltar els pujol a andorra, i ben pagats per mirar i callar. Totalment polititzada a la vegada de humiliada.

#6 josep26, Gual permanent, 19/09/2021 - 14:08

Home! De calaix! Va als mossos i li foten el puro a ella!

#4 Joe, Tarragona, 19/09/2021 - 12:20

Una policía política,incompetente y demasiado bien pagada,sin voluntad,deberían ser disueltos.

#3 MANUEL FERNANDEZ, ESPLUGAS DE LLOBREGAT, 19/09/2021 - 12:16

¿Pero quien se puede fiar de un cuerpo que sigue manteniendo entre sus filas a Albert Donaire que dice lo que dice en las redes y en los tribunales se tiene que cambiar los pañales? ¿ Acaso nos vamos a fiar de un cuerpo que puede perder nuestras denuncias si van en contra de sus ideales?

#2 Fernando, Mataró, 19/09/2021 - 11:45

Tú dirás. Yo haría lo mismo.