Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2009. 20:59h.

"No s'ha comptat amb els veïns"

Un regidor d'Horta diu que "amb la gent del territori els incendis s'apaguen abans"

El regidor d'Alternativa per Horta, Jesús Carbó, a l'oposició, ha mostrat en declaracions a e-notícies la seva indignació per la compareixença del conseller d'Interior, Joan Saura, perquè "en cap moment s'ha plantejat què ha passat, per què ha passat i que es pot fer perquè no torni a passar".

El regidor ha retret al conseller Saura que ha estat "tota l'estona defensant el cos de bombers", però que "no els posem en dubte". També ha afirmat que "en comptes de dir que no hi ha cap prevenció han afirmat que hi ha més prevenció que mai" i que "no s'ha comptat amb els veïns". "Amb al gent del territori els incendis s'apaguen abans", ha insistit.

El regidor d'Alternativa per Horta, Jesús Carbó
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Els reguers, HORTA DE SANT JOAN, 02/08/2009 - 12:31

stc (bcn): escolta ninot d'apagar foc no en sabem i no és la nostra faena, però el nostre terme, les sendes i els camins per sort els coneixem millor que ells.

#4 hortalà, horta de sant joan, 29/07/2009 - 14:13

Lo que penso que los veïns voliem estar aguantant la manguera o se pense que som tontos o molt valents.No som professionals en apagar focs, però si en coneixement del terreno i del complicat règim de vents que tenim.Lo del parlament una VERGONYA.

#3 stc, bcn, 29/07/2009 - 10:22

Què en saben els veïns d'apagar focs?

#2 Niu, Vallès, 29/07/2009 - 09:31

Tens tota la raó del món però com sempre (mani quí mani) han de fer autobombo de qualsevol cosa i no reconèixer la seva ineptitud (polítics) i la seva soberbia (bombers).

#1 Immaculada, El Port de la Selva, 29/07/2009 - 00:22

Els bombers és defensen sols, qui els pot acusar?, de qué?, ets tu inepte Xoan, el que fas nosa a tot arreu, el que destrosses el que toques, a més: qui t'ha donat aquest poder i responsabilitat que et supera?, el poble no.Qui?