Publicitat
Societat · 1 de Setembre de 2014. 10:28h.

"No tenim diners a l'estranger"

Pujol va afirmar que "em sento indefens" en una entrevista a Espejo Público el gener del 2013

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, que fa poc més d'un mes va confessar que tenia diners ocults a l'estranger, va assegurar en una entrevista a Espejo Público d'Antena 3 que ni ell ni la seva família ocultaven diners a l'estranger. 

"Que si tenim diners a l'estranger? No", va afirmar després que la presentadora del programa, Susanna Griso, li demanés que desmentís tot el que s'havia publicat als mitjans sobre la seva família. "Al final he de dir que em sento indefens", va lamentar. 

Durant l'entrevista, realitzada el gener del 2013, Pujol es va defensar de les acusacions contra ell tot negant tenir comptes a Suïssa i va assegurar que "el mateix banc Lombard va desmentir el meu compte allà" i va dir que "es pot jugar amb Pujol i no passa res, però no es pot jugar amb un banc suís". 

L'expresident va recordar que Victòria Álvarez, exparella del seu fill Jordi Pujol Ferrusola, "haurà de demostrar les acusacions". "El meu fill Oleguer treballa en una empresa que ha aconseguit que molts bancs, també suïssos, inverteixin molts diners a Espanya", va reivindicar.

Demà dimarts la Comissió d’Afers Institucionals debatrà i acordarà la compareixença de l’expresident, tal com van sol·licitar conjuntament tots els grups parlamentaris tret de CiU.

Jordi Pujol
Publicitat
Publicitat

32 Comentaris

Publicitat
#27 DaniD, Barcelona, 03/09/2014 - 01:02

Jordi Pujol: "Quién coño son la UDEF?! "
Los que con su trabajo habrían encerrado justamente en prisión a una familia entera envuelta en una bandera...
..si no fuera por la corrupta falta de transparencia política, la alarmante connivencia de partidos, una desmoralizante complicidad del catalanismo.

#26 jose, castellar del vallés, 02/09/2014 - 16:17

" No tenemos dinero " qué lástima,nosotros somos ciudadanos del mundo.Nosotros somos casi como Dios.Además de" molt honorables" (destestables)-
Esto es una conspiración judeo-masónica.Nosotros somos Cataluña.Un pais,una nació,etc.etc.

#25 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 01/09/2014 - 23:58

Ara demostra, doncs, que creu en els Països Catalans, perquè els independentistes sempre hem considerat que el Principat pirinenc forma part de la unitat nacional. Un servidor és més a l´estranger a l´Hospitalet que a Andorra la Vella.

#24 Patriota estelado, Itaca, 01/09/2014 - 19:23

El 11S para la V de la Diada lleva un billete de 500 euros y una bolsa de basura. Hay que contribuir a pagar las minutas de los abogados de Pujol (que son caros).

#23 Estelado, Itaca, 01/09/2014 - 19:20

MANTRA ESTELADO:

No tenemos dinero en el extranjero.
Madrit nos roba.
Con la independencia todo resuelto.
Nosortos somos de izquierdas y los que no nos dejan robar son de derechas.