Publicitat
Societat · 5 d'Abril de 2012. 08:39h.

"No tinc res a veure amb els incidents"

Aibert Ortega diu que el van expulsar de l'escola perquè "estava mal vist" tenir els pares separats

Aibert Ortega, que es recupera en una habitació de l'Hospital del Mar de les lesions provocades per un impacte d'una pilota de goma durant els aldarulls que es van produir el dia de la vaga general, ha afirmat que no té "res a veure amb els incidents violents".

Ortega, durant una entrevista concedida a e-notícies, ha narrat que els fets van passar quan fugia de "plaça de Catalunya perquè els Mossos carregaven indiscriminadament contra tot un grup de gent que es dirigia cap a la plaça de la Universitat la mateixa tarda dels incidents".

En aquest sentit, ha afegit que "en girar la cantonada entre la plaça de la Universitat i la Ronda de la Universitat, fugint dels furgons que venien en direcció a la gent, vaig sentir com un cop a l'esquena i vaig caure a terra rodant sense poder respirar".

Segons ha explicat Albert Ortega, un grup de persones que es trobaven allà el van ajudar a aixecar-se. "Em van dir que t'hem d'aixecar d'aquí, fugim d'aquí perquè aquí no estàs segur", ha detallat.

També ha relatat que per culpa d'un impacte d'una pilota de goma disparada pels Mossos d'Esquadra durant els aldarulls "em trobo convalescent d'unes tres fractures de costella i una petita perforació al pulmó" i ha qualificat com "una sagnia" l'actuació policial.

D'altra banda, ha confirmat que va ser expulsat de l'escola Adela de Trenquelleón de Barcelona, però no ha volgut fer cap valoració sobre la carta que va enviar un excompany seu de classe a aquest diari.

Ortega ha reconegut que el van expulsar -va cursar fins a 2n d'ESO- i ha al·legat que "és una escola de l'església i estava mal vist que els meus pares estiguessin separats". Posteriorment, després de llegir-li la carta que ha escrit un excompany d'escola, Ortega ha preguntat "algú ha escrit això?" i s'ha negat a fer cap tipus de valoració; "sense comentaris, no tinc res a matisar".

Finalment, ha dit que encara no sap si emprendrà accions legals contra l'acció dels Mossos. Tot i això, ha indicat que s'estan buscant imatges que demostrin aquesta actuació perquè, fins ara, només té -com ha mostrat durant l'entrevista- dues pilotes de goma.

Ortega, durant l'entrevista a l'hospital
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#31 vullviure , badalona, 06/04/2012 - 14:18

conozco a este individuo y no el santo que quiere aparentar que le felicito por la interpretación. El señor aibert es un maltratador con letras mayúsculas. A si que no es un pobrecido que pasaba por alli pacificamente pondria la mano en el fuego y sin quemarme que estaba liandola.

#30 Bocabadat, BCN, 06/04/2012 - 13:48

Jo voldria una alternativa a les pilotes de goma, perque ningú (no aquest noi) es mereix perdre un ull per uns disturbis. Però quan el sr. Ortega diu que no són de goma, perque dins porten una boleta petita de metall, què es pensava, que eren pilotes del chiquipark? Són la generació playstation

#29 Almogàver , La Sagrera , 06/04/2012 - 11:35

Aquest xicot té una facilitat increïble en fer-se passar per victima, pobret orfanet de pares separats, com si qui més qui menys no els hi tingués.
És el clàsic victimista amb perfil una mica... de maltractador.

#28 Gerard, Barna, 06/04/2012 - 06:57

No em vull ni imaginar amb quina cara rebríeu algú que ha estat a la presó i vol trobar una feina digna. En fi, suposo que la culpa de la situació del país la tenim tots una mica. Periodistes inclosos.

#27 Gerard, Barna, 06/04/2012 - 06:56

Continuareu gaire temps amb aquest culebrot? El Pepe Navarro estaria orgullós de vosaltres. I burro elll també per entrar en el joc de rèplique si contrarèpliques. El fet que l'expulsessin o no de l'escola no té res a veure amb la manifetació i la càrrega dels mossos.

#27.1 Despertaferro, Ripoll, 06/04/2012 - 11:26

Continuarem el temps que considerem oportu. Tu no ets la consciencia colectiva d'aquest pais. Com la resta, expresses la teva opinio, deixa que els demes fem el mateix. Resulta curios que pretenguis censurar les opinions dels altres i a la vegada defensis la libertat per manifestar-se lliurament.

#27.2 Gerard, Barna, 06/04/2012 - 21:35

Despertaferro, ets treballador d'E-Notícies? Si no n'ets no sé a què ve el teu comentari. Relaxa't una mica.