Publicitat
Societat · 19 de Novembre de 2020. 12:13h.

No volen Borràs a Filologia

La candidata de JxCat es busca la vida a la facultat d'Educació

No volen Borràs a Filologia

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés, Laura Borràs, es presenta, segons informa La Vanguardia, a una plaça de professora titular de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona (UB).

Borràs ja s'ha presentat en dues ocasions més per obtenir una plaça estable de professora universitària a la UB, sense haver-ho aconseguit. Va optar per titular (funcionària) i com agregada (laboral), però en les dues ocasions aspirava a una plaça assignada a la facultat de Filologia i Comunicació de la UB. Ara ho intentarà en la d'Educació.

La dirigent de JxCat és l'única candidata en l'especialitat que es presenta, Didàctica de la literatura. Cal destacar que Laura Borràs ha sol·licitat la plaça de l'Estat i no l'equivalent creada per la Generalitat i que es basa en la contractació laboral.

78773-borras.jpg

La candidatura de l'exconsellera per obtenir la plaça ha estat ja admesa en les llistes de la UB. És l'única docent acreditada en aquesta especialitat per la qual cosa no la disputarà amb rivals. Si la guanya, es convertirà en funcionària de l'Estat espanyol.

Laura Borràs haurà d'afrontar dues proves. La primera consisteix en l'exposició oral del seu historial acadèmic, docent i investigador, el projecte docent i el projecte investigador. A la segona, l'aspirant tria un tema del programa d'una assignatura entre les incloses en el seu projecte docent.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#25 Lola, barcelona, 20/11/2020 - 12:18

Fora de la politica ya, se imaginan a una politica de candidata de un grup politico que esta pendiente de un juicio??. Quieren volver hacer el victivismo.

#24 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 20/11/2020 - 10:30

Que lástima de universidad... esta individua, como "el Coletas..." incapaz de sacarse la plaza... Pedrito "el doctor" trampeando la tesis. La Calva, que aunque me lo jure no me creo sus títulos... o el Payaso de mi color... Pero toda esta banda de impresentables... ¿que bazofias les pueden enseñar a los chicos...?

#23 Joan del Bages, Manresa, 20/11/2020 - 10:16

No Laura, no. Vostè equivoca la "vocació". Vostè ha d'aspirar a presidir el Tribunal de Contractes del Sector Públic de Catalunya en vista dels grans coneixements en la matèria de cotractació pública que l'acrediten...

#22 Flanagan, Tabarnia City, 20/11/2020 - 08:15

Viva el bar Cuellar decía anoche Soler en la tertulia de los dolços,jajaja.

#21 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 20/11/2020 - 00:10

Con el nivel que tiene es que ni para profe de instituto.