Publicitat
Societat · 30 de Juny de 2010. 18:04h.

Només catorze dies a la presó

Millet i Montull surten de can Brians

Només catorze dies a la presó

Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, amb l'advocat d'aquest, Jordi Pina, a la sortida de Brians II (foto: ACN / Lluís Vilaró)

L'expresident del Palau de la Música Fèlix Millet i la seva mà dreta, Jordi Montull, han sortit durant la tarda d'aquest dimecres de la presó de Brians II, on van ingressar el passat 17 de juny a la nit pel cas de l'hotel del Palau.

Montull ha fet una breu valoració als mitjans de comunicació després de sortir en llibertat i ha explicat que s'han sentit ben tractats, tant pels presos com pels funcionaris, tot i que ha admès sentir-se "trist" per la seva estada a la presó.

"Ens han tractat bé, han estat molt atents", ha afirmat la mà dreta de Fèlix Millet. Millet ha evitat fer declaracions i s'ha limitat a dir que "em ratifico" en les paraules de Montull i a dir que està "feliç" per poder tornar a casa.

Millet, que no ha estat acompanyat per la seva nova advocada en la sortida de la presó, i la seva dona, Marta Vallès, han abandonat el recinte amb un Mercedes, mentre que Montull i la seva esposa ho han fet al volant d'un Nissan Munero.

La dona de Fèlix Millet ha arribat al centre penitenciari a voltant de la una del migdia, on ha esperat la sortida del seu marit mentre llegia un llibre. Mentrestant, la dona de Jordi Montull, la seva filla i l'advocat Jordi Pina han arribat amb el cotxe d'aquest últim quan faltaven uns vint minuts per a les quatre de la tarda.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Jordi, Teià, 01/07/2010 - 00:15

Hem quedo abans amb en Millet i en Montull (xoriços si, però del país també) que amb "kropotkin"s, "mafia.cat"s, Losantos i gentussa d'aquest estil.

#5 MAFIA.CAT, BLANQUEODEDIENROLANDIA, 30/06/2010 - 21:34

PARA ESTO SIRVE LA AUTONOMÍA, PARA QUE LA "COSA NOSTRA" CATALANA CAMPE A SUS ANCHAS....

#4 MAFIA.CAT, MAFIA.CAT, 30/06/2010 - 21:33

PARA ESTO SIRVE LA AUTONOMÍA, PARA QUE LA "COSA NOSTRA" CATALANA CAMPE A SUS ANCHAS....

#3 Kropotkin, Vic, 30/06/2010 - 19:43

Que raro... Jua, jua, jua,... Si la Justicia propia del Estatut se hubiese conseguido, Millet no hubiera ni pisado la cacel. Sería declarado heroe de la patria catalana... Bufff... Menos mal...

#2 Joan, Malgrat de Mar, 30/06/2010 - 19:32

Fantastic. Seran dos assistents més a la manifa del dissabte dia 10. Si els trobeu els hi doneu records. Aquest parell també han fet moltes coses pel pais i han subvencionat a bona part dels qui encapçalan la manifa i portarn la pancarta de torn.