Publicitat
Societat · 27 de Setembre de 2010. 17:53h.

Només el 25% de Rodalies per la vaga

Un de cada quatre trens circularà en hora punta

Només el 25% de Rodalies per la vaga

Uns passatgers esperen un tren a l'andana

El ministeri de Fomento i la conselleria de Treball de la Generalitat han establert el dispositiu de serveis essencials de Renfe per a la jornada de vaga general convocada pels sindicats majoritaris el proper dimecres 29 de setembre. Rodalies de Catalunya prestarà el seu servei en un 25% en hora punta, és a dir, entre les 6.30 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.00 hores.

En el cas dels trens de llarga distància, només circularan trens d'alta velocitat, amb una oferta del 20% respecte a una jornada habitual, i alguns trens internacionals que connecten Barcelona amb ciutats europees. La nit del dimarts 28 circularan també els trenhotel amb origen Barcelona i destinació a París, Zurich i Milà.

Respecte els trens d'alta velocitat, des de Barcelona sortirà un tren amb destinació a Sevilla, un altre a Màlaga i quatre a Madrid. La capital catalana també serà destinació final d'un TGV amb sortida a Sevilla i Màlaga, així com quatre amb origen a Madrid.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ciudadanista, Barcelona, 27/09/2010 - 18:56

Esta huelga se hace mal y a destiempo. Nos va a costar muchos millones, pero está claro que su principal finalidad es justificar la existencia de unos sindicatos apesebrados. Los servicios mínimos en el transporte deberían ser del 50 por 100 en las horas punta, como pide CIUTADANS.