Publicitat
Societat · 28 de Maig de 2014. 19:34h.

"Només es droguen"

Una veïna diu que aquells que defensen els 'okupes' de Can Vies és "perquè no viuen aquí"

El TN Comarques, en la seva edició barcelonina, ha recollit opinions dels veïns de Sants sobre el desallotjament de Can Vies. Alguns d'aquest veïns critiquen la decisió de l'Ajuntament en entendre que "estàvem ben tranquils al barri", però d'altres es mostren satisfets per la mesura.

D'aquesta manera, un jove ha explicat que "em sembla molt malament que els treguin. Tenen molt bona premsa al barri. La meva àvia, que té 88 anys, està en contra de que els facin fora i això és una cosa que diu molt".

Tot i això, una altra veïna s'ha mostrat satisfeta perquè "jo vivia aquí i vaig haver de marxar perquè això és una vergonya. Pixen i caguen dins de les escales, vomiten dins de les escales. Només es droguen. No us ho podeu imaginar. Hi ha gent que els defensa, però perquè no viuen aquí". "Només servia per emborratxar-se i per drogar-se", ha afegit.

També un altre veí ha deixat clar que "dubto molt de la tasca social que puguin fer, francament". Finalment, hi ha qui opina que "no sé si aquesta gent tenen raó o no, però hi ha moltes maneres de protestar, i moltes maneres de fer les coses. El mal que es fa el paguem entre tots".

Crítiques als 'okupes'
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Pablitp, Barcelona, 29/05/2014 - 01:57

Estado esta noche viendo tan denigrante espectáculo y he hablado con la gente y es el sentir del barrio lo que dice esta señora; son una colla de guarros drogatas alborotando hasta altas horas de la madrugada ya que ninguno trabaja ni piensa trabajar. Viven ¿De qué vive estos impresentables?

#6 El Monjo Forcades, Can Vies, 28/05/2014 - 22:46

".. Però hi ha moltes maneres de protestar, i moltes maneres de fer les coses. El mal que es fa el paguem entre tots". Aquesta bona senyora té més sentit comú i hi toca més que tots els marranos de les CUP junts

#5 AnaPerez, Barcelona, 28/05/2014 - 20:28

S'ha d'acabar amb aquesta gentussa okupa viciosa q molesta els veÏns i no serveixen per res; a la presó!!

#5.1 GUIM, Barcelona CATALUNYA, 29/05/2014 - 14:01

Ostres Ana, pensav a que anaves a dir: - "... no serveixen per a res.... per fer sabó!".

#4 ramon, barcelona-c, 28/05/2014 - 20:18

Recordo un trist personatge que va dir que Catalunya "está enferma" .Tenia raó , avui he sentit una escriptora,que jo creia era intel.ligent,que no veia clar que els aldarulls d'ahir estessin malament .
Un país sense criteri,sense sentit d'estat , irreflexiu que encara no sap les regles civilitzades

#3 En Tano, Barcelona, 28/05/2014 - 20:02

Ni cas !! Això és un diari groc que només busca provocar comentaris amb bilis amb els comentaris de les velles sobre els joves i els immigrants. El seu director per cert, ha robat el nom a un periodista de prestigi, busqueu-ne informació per internet i veureu qui és aquest jeta.

#3.1 Ca `Nanglada, Terrassa, 28/05/2014 - 20:44

Claro tu debes de ser uno de ellos ,si vivieses y sufrieses okupas en tu edeificio verias
http://www.naciodigital.cat/ latorredelpalau

este es mi edificio esta tarde,despues habla

#3.2 Celdoni Roviralta i Sanchez, Collsuspina, 28/05/2014 - 21:32

Quina manca de respecte envers la tercera edat. El sr. Rius dóna veu al poble. A galeres i no a les vies han d'anar.