Publicitat
Societat · 28 de Febrer de 2021. 12:04h.

Només falta el primer mort

Colau diu que va anar "de miracle" mentre Sàmper apunta que "si arriba a explotar parlaríem d'un mort"

Només falta el primer mort

L'alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha admès que "no hem de lamentar danys personals de miracle" i ha titllat de "molt greus" els aldarulls que es van registrar aquest dissabte al vespre en el marc de les protestes en contra de l'empresonament del raper Pablo Hasel.

"És molt greu, hem de donar suport a tots els agents i no hem de lamentar danys personals de miracle. I això és gravíssim" ha manifestat l'alcaldessa en una entrevista a Rac1.

"Les imatges són contundents. Intencionadament, es llancen líquids inflamables per provocar incendis en una furgoneta que pot esclatar i, a sobre, amb un agent de la Guàrdia Urbana a dins" ha apuntat Colau, que ha assenyalat que "aquesta la violència la protagonitzen poques desenes de persones" que "no representen la majoria social".

El conseller d'Interior Miquel Sàmper, ha reconegut que "la seguretat dels agents no està garantida" i ha alertat que "si arriba a explotar aquell cotxe de la Guàrdia Urbana amb un agent a dintre, estaríem parlant d'un mort".

"Algun dia prendrem més mal. Si arriba a explotar aquell cotxe de la Guàrdia Urbana amb un agent a dintre, estaríem parlant d'un mort" ha dit Sàmper, que ho ha considerat "violència pura i dura, desbocada, sense límits i inaudita".

El conseller, a més, ha apuntat que el fet que l'incendi del furgó s'hagués produït amb un agent a dins "ens posa en l'àmbit de l'atemptat". "L'atac amb una persona a dintre –a més, una autoritat– ens posa en l'àmbit de l'atemptat" ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#11 Ojotuerto, Calafell.TAB, 28/02/2021 - 22:35

Si al Rodrigo Lanza Huidobro que se vió envuelto en dejar a un agente de la GU gravemente herido de por vida. Le hicieron un documental "Ciutat Morta" y la ONG de su madre y hermana ha sido generosamente subvencionada. A los que atenten contra un Mosso o Agente de la GU. Igual le dan la Sant Jordi o la pensión del Torra no extrañara. O el Llul !!!

#10 Tabarnés puro, Barcino, 28/02/2021 - 22:24

¿Alguien se acuerda de Rodrigo Lanza? ¿Alguien se acuerda del docubodrio "Ciutat Morta"? ¿Por qué en 2006 se le dio pábulo y cobertura a un detrito social que había dejado tetrapléjico a un agente municipal? ¿Por qué ahora se condena lo que entonces se aplaudió y encubrió? ¿Cuántos Rodrigos Lanza andan sueltos ahora gracias a aquello? Asc

#9 E. Payetó, Barcelona, 28/02/2021 - 19:29

¿Mayoría social? Minoría animal.

#8 M Pilar, Barcelona, 28/02/2021 - 17:38

Si eso sucediera, habría quien sentiria muy satisfecho, y no señalo...

#7 joan, manresa, 28/02/2021 - 15:46

Tinu.)O potser alguns.. i de tots els colors ,esperen un altre 36...-La culpa principal de tot..,no es senyors del poble honrat.,no..,no..,la culpa principal es dels politices ..,que no afronten amb realisme el problema.. i donen alas als anti-sistemas,anarquismes i comunismes frustrats..,o solucionen aquest càncer o acabarem TOTS a can R.i.P.

#7.1 M Pilar, Barcelona, 28/02/2021 - 17:41

Quins polítics, Joan? Els que veuen perillar el seu poder perquè han perdut més de 700.000 vots en les darreres eleccions... ? Són els que tenen tot el dia la paraula democràcia a la boca però, no saben perdre!!!

#7.2 Neferu, Barcelona, 28/02/2021 - 19:45

Joan. La culpa es única y exclusivamente de los partidos independentistas que animan y encorajan a los violentos para que sigan con la violencia y cuanta más mejor. Y esto no es por el machista que está detenido, no, la intención de todo esto va más, mucho más lejos, y muy organizado desde despachos y coles de bruselas.

#7.3 Soloesmiopinion, Tabarnia, 28/02/2021 - 22:08

Si Joan, la culpa es dels polítics. Dels polítics que han votat gent com vostè. No serveix de res lamentar-se ara. Des de fa molt anys savía perfectament que els procesistes ens portaven al desastre, però la religió independentista els feia continuar votant-los. Assumeixin ara la seva responsabilitat.