Publicitat
Societat · 9 de Novembre de 2020. 19:50h.

Només quatre mossos custodien el Palau els diumenges

El portaveu d'un sindicat denuncia falta d'efectius "en nivell quatre antiterrorista"

Només quatre mossos custodien el Palau els diumenges

El portaveu de la Federació de Professionals de la Seguretat Pública (Fepol) Toni Castejón, ha denunciat al seu compte de Twitter que durant l'atac amb pintura de diumenge al Palau de la Generalitat només hi havia quatre agents del cos.

"Ahir a Palau de la Generalitat hi havia quatre mossos. Quatre per tot un Palau. Un a la porta, un altre a càmeres, vigilància interna, perímetre exterior, estem en nivell quatre antiterrorista... quatre mossos", ha expressat Castejón. El portaveu sindical ha afegit que "van ser ells els que finalment van sortir i van denunciar". "Farts d'avisar de la falta d'efectius", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 monk, bcn, 10/11/2020 - 13:18

Propongo un acto de protesta diaria contra las restricciones indiscriminadas en hostelería. La Guardia Urbana corta en Barcelona la Meridiana con Fabra i Puig cada día de 20 a 21 h "para todo el que quiera protestar".

#2 Benet S., Barcelona, 10/11/2020 - 10:24

L'acte dels herois del diumenge ha deixat a la façana un testimoni historic per recordar, perque el vermell sanguinari resucita les barbaritats del malvat Companys permetent assasinats i aquests pocavergonyes d'ara provocant la ruina i miseria que genera mala sang. El 6 octubre del 34 la façana també va rebre quatre canonades ben merescudes

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 10/11/2020 - 00:17

CV del Marqués de Galapagar. No tiene desperdicio.
https://www.youtube.com/watch?v=IcXtISEMF9k