Publicitat

"Anar-hi" al terra

Només una pintada

Crits i només una pintada davant de la Prefectura de la Policia Nacional a la Via Laietana de Barcelona. Un grup de manifestants s'han cobert per evitar que la resta de concentrats poguessin veure el que estaven fent. En destapar-se, s'ha pogut veure una pintada a l'asfalt, davant de la Prefectura, on es podia llegir "anar-hi".

També hi ha hagut càntics contra la Policia Nacional per part d'alguns dels participants a la manifestació que s'han concentrat davant de la Prefectura a Via Laietana. "Pim pam pum que no en quedi ni un" i "fora les forces d'ocupació" han estat alguns dels crits.

Anteriorment també s'han pogut sentir càntics de "a por ellos" dirigits a la Policia Nacional durant la concentració, sota el lema "Lluitem i guanyem la independència".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Chonvayne, Barcelona, 11/09/2021 - 20:40

A este paso el año próximo caben en el campo del Europa y todavía sobrará sitio... ¡Qué cruz, señor, qué cruz!

#3 Decebut, bcn (tbn), 11/09/2021 - 20:12

Quines ganes que Tabàrnia sigui autònoma i aquesta gent deixi de baixar a Barcelona a embrutar-nos els carrers!

Visca Tabàrnia lliure! Visca Espanya! Res a celebrar! Nosaltres, Tabàrnia!

#2 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 11/09/2021 - 18:56

40 anys va tenir el senyor Moises als seus CDR pasejant pel desert per tornar finalment al punt de sortida, amb les xiruques destrossades, mes vells i desllomats pero molt contents per haver fet cultureta i haver vist mon

I amb el mobil atiborrado de selfies i tik toks per donar la tabarra durant anys i panys als nets i als dinars de nadal

#1 Carlos Gomez, murenu de la serra i ole, 11/09/2021 - 18:50

Sent molt benevolents i generosos en prou feines han aconseguit arreplegar 40.000 animes en pena, criatures incloses, vingudes des de tots els confins de l´imperi per fer.se uns selfis pel curriculum, anar a berenar a La Dulcinea i donar la tabarra al dinar familiar de Nadal

Mision cumplida que deia el inclito George dobleuve Bush cada cop que inv