Publicitat
Societat · 9 de Març de 2016. 19:21h.

Nou mesos sense saber què fer amb el 'top manta'

CiU retreu a Colau que és "un problema d'ordre públic"

Nou mesos sense saber què fer amb el 'top manta'

'Top manta' en la zona portuària, en una imatge d'arxiu

El portaveu del Grup municipal de CiU a Barcelona, Joaquim Forn, ha assegurat que Ada Colau no ha fet res durant els nous primers mesos de govern“per reduir la presència de venda ambulant il·legal”. “La realitat és que hi ha hagut un increment de venedors i un efecte crida”, ha reblat. I ha afegit que “la situació és complicada, però la resposta del govern és la inacció policial i inacció social”.

Forn ha assegurat que el fenomen del ‘top manta’ és un problema d’ordre públic que provoca“una discussió de competències entre forces de seguretat”. Creu que és un greu error no assumir les responsabilitats i competències que té la Guàrdia Urbana que l’obliguen a actuar quan es produeix la venda il·legal. “Iniciar discussions amb altres administracions per competències ens recorden altres èpoques. Les administracions estan per solucionar els problemes de la gent no per crear-se problemes”, ha afirmat.

El portaveu del Grup de CiU ha expressat la seva preocupació perquè segons ha afirmat “el govern ha perdut el nord i no sap com actuar”. Forn diu que s’ha produït un retrocés importantíssim amb un fenomen que ha passat “d’estar controlat a estar, en aquests moments, totalment desbordat i sense un govern amb capacitat de fer-li front”.
 
Joaquim Forn ha emplaçat el govern d’Ada Colau a posar tots els mitjans per a perseguir la venda ambulant il·legal a tots nivells: des de l’entrada de mercaderies a la distribució. “És hora que el govern comenci a actuar”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Vergonya aliena sento, Burundi del Nord, nou estat d'Europa, 10/03/2016 - 00:11

Y lo más importante...Si les da trabajo vamos a tener el EFECTO LLAMADA con el consecuente numero d manteros que vendrán de otras ciudades o incluso de Africa..Eso no es una solucion al problema sino un parche con el agravio comparativo que a los indigenas que piden por la calle no se les da trabajo

#1 Roger, L'H, 09/03/2016 - 19:48

A la Colau le molesta el ejército pero no los manteros, al contrario, a los manteros les da trabajo y todo. Pues que sepa que los manteros molestan a los ciudadanos ocupando las aceras y estaciones de metro, eso sí que es importante de arreglar.