Publicitat
Societat · 25 de Març de 2010. 14:04h.

Nous problemes en el traçat de l'AVE

Demanen aturar les obres fins que s'hagi realitzat l'estudi de la Unesco

Nous problemes en el traçat de l'AVE

Demanen aturar les obres de l'AVE

Diverses organitzacions com ara  la 'Plataforma del Ave por el Litoral o por el Vallès' o la 'Junta Permanent en Defensa del Patrimoni de Catalunya' han demanat al Ministeri de Foment la paralització de la posta en marxa de la tuneladora del traçat de l'AVE que està prevista pel divendres 26 de març pel propi ministre de Foment, José Blanco, "fins que s’hagi realitzat l’estudi en profunditat de la comunicació de la UNESCO".

De resultes d’una comunicació de la UNESCO al Ministeri de Cultura demanant nous estudis referents a l’actual traçat de l’AVE, "s’estan realitzant prospeccions en el subsòl de la Pedrera, que donen a entendre de la perillositat de l’actual traçat previst". Accions veïnals de protesta estan previstes davant la possible inauguració.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 anthony, barcelona, 25/03/2010 - 20:41

M'agradaria saber si no hi ha un major benefici econòmic per les constructores en fer passar l'AVE pel centre de Barcelona. Només el reforç a la Sagrada Família ja deu costar una millonada.

#4 josep maria, barcelona, 25/03/2010 - 19:14

Els plens del Parlament i de l'Ajuntament i totes les enquestes han dit NO al túnel. Quina mania; volen que passi com al Gornal, que ens quedem sense treballar ..?
L'alcalde i el ministeri no escolten la veu dels savis, ni de la Unesco.....

#3 ccc, bcn, 25/03/2010 - 16:29

només recordar q l'actual traçat de l'AVE és l'imposat des de les institucions catalanes al ministeri de foment i q ja va causar greus problemes al servei de rodalies, esperem q no passi res

#2 Tori, BCN, 25/03/2010 - 15:52

Me gustaría saber que técnicos han firmado de acuerdo con este trazado que es más caro y peligroso que las alternativas. Supongo que Hereu gustoso pagará de su bolsillo los desperfectos en las obras arque típicas del modernismo Catalán.

#1 Fran, Llinars, 25/03/2010 - 14:55

X si no van tenir suficient amb el forat dl Carmel, ara ja preparan el seguent desgavell... i tant contents, com ells no paguen.