Publicitat
Societat · 7 de Juny de 2016. 18:13h.

Nova agressió al Metro

Un grup de joves agredeixen un agent de seguretat a Glòries

Nova agressió al Metro

Imatge de l'agressió (foto: @CristinaLHopez)

El Metro de Barcelona ha registrat dues agressions a vigilants de seguretat privada en cinc dies. El darrer cas es va produir ahir a la tarda a l'estació de Glòries, segons ha denunciat aquest dimarts la UGT. Els fets van passar quan l'agent va cridar l'atenció a tres joves que estaven jugant a la pilota a l'andana.

 

Cada cop que se'ls queia la pilota, els nois baixaven a les vies per recollir-la, i va ser llavors quan el vigilant va decidir cridar-los l'atenció. Un d'ells va fugir, però els dos restants es van encarar contra el vigilant i van propinar-li cops de puny i puntades.

 

Posteriorment, van arribar els Mossos d'Esquadra que van detenir un dels joves com a presumpte agressor, mentre que els dos restants van poder fugir.

 

La UGT ha sol·licitat “una reunió urgent amb els responsables de TMB per revisar els plans d’actuació dels i les vigilants de seguretat al Metro de Barcelona i millorar l’autoprotecció d’aquests professionals”.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#9 gurguri, barcelona, 08/06/2016 - 22:05

Estamos a merced de todo tipo de incívicos y delincuentes, tanto los trabajadores como los viajeros.Las leyes que los políticos no quieren reformar permiten que está gente esté en la calle aunque sean multireincidentes.Las leyes serían justas ,si afectaran a los que viajan en coche oficial.

#8 Usuario, Barcelona , 08/06/2016 - 10:29

El de blanco se parece muchísimo a otro que ayer la montó gorda en Plaça de Sants sobre las 20:00...

#7 Jaime, Barcelona, 08/06/2016 - 08:31

Veo que la nacionalidad de los agresores no es relevante...

#6 Pere, Girona,Spain, 08/06/2016 - 06:21

"A Barcelona hem de fer turisme de qualitat i posar hi ordre"
A.Colau (alcaldessa de Barcelona)

Posar hi ordre ???

Jajajajajajaj Jajajajajajajaj

#6.1 GABRIEL, SEVILLA, 08/06/2016 - 10:01

Te parece que eran turistas? Los turistas se pone a jugar al futbol en los andenes o se van a visitar la sagrada familia? No dice nada de que no sean españoles .

#5 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, EL VALLES ORIENTAL. UN DE SOL NO PAS DOS, 08/06/2016 - 02:49

EL Ajuntament de Barcelona trucara al Avogado del Agent de Seguratat herido atacado Que NO Demani preso per los Delincuentes QUE LO HAN AGREDIDO Y ATACADO Segur sera altra cop el Regidor de LA Cup o de Barcelona en Comú tan val un con el altra Aquesta es la Seguratat que vol Ada Colau per Barcelona