Publicitat
Societat · 1 de Juliol de 2021. 19:43h.

Nova causa judicial contra Colau

Els ocellaires de la Rambla denuncien “discriminació”

Nova causa judicial contra Colau

El paradista majoritari de La Rambla, la familia Cuenca, denuncia públicament que l’Ajuntament de Barcelona “discrimina les antigues ocelleries i les expulsarà del passeig a l’agost, amb la conseqüent destrucció de 98 llocs de treball i l’eliminació d’un element històric de la ciutat, l’existència del qual es remunta a 1855”.

“El consistori de l’alcaldessa Ada Colau executarà, de forma injustificada, la retirada de les 11 parades actuals al·legant que han caducat les llicències municipals, amb vigència de 50 anys, que els concedien l’explotació dels quioscs”, indiquen.

“Les actuals parades es van excloure deliberadament del projecte de remodelació urbanística de la Rambla de Barcelona que ha aprovat l’Ajuntament de Barcelona; una reforma urbanística integral que està previst que es dugui a terme entre 2022 i 2030, unes les obres que començaran pel tram sud de la via, a tocar de les Drassanes”, afegeixen.

Davant d’aquesta situació, la família Cuenca, propietària de 5 de les 11 parades, “ha iniciat una campanya reivindicativa per exposar públicament les raons jurídiques, socials, arquitectòniques i històriques que els avalen per demostrar que les llicències segueixen vigents i que sostenen la seva permanència al passeig central”.

“És per això, que han procedit a la presentació d’un recurs d’alçada via administrativa contra l’expedient municipal i a la sol·licitud de mesures cautelars”, anuncien.

“Només demanem que no se’ns faci fora i es comencin a arrencar les parades el proper mes d’agost abans que els jutges s'hagin pronunciat sobre el recurs administratiu perquè creiem que quedarà demostrat que tenir sobrats motius jurídics per defensar la legalitat que empara la nostra permanència a La Rambla”, exposa Xavier Cuenca, membre de la tercera generació.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 BJMR, Bilbao, 02/07/2021 - 10:22

Pero cómo se les ocurre denunciar a una miembra de la especie, si no hay pájara mayor que ella. Y lo que canta...

#7 Masias , Mis posaderas , 02/07/2021 - 07:52

Los tiempos cambian una barbaridad

Ahora en vez de haber pajareos en las Ramblas lo que hay son pajeras.

#6 Manu, DIJON FRANCE, 01/07/2021 - 21:01

La alcaldesa de Barcelona, Ada Colau nunca serás como Anne Hidalgo, alcaldesa de París nunca conseguirás el nivel, eres una fanática, idiota,una sectaria,Hidalgo en París atrae a los turistas tú Colau boicoteas a los turistas como haces con todo cómo la gente puede elegir a una vieja bruja como alcaldesa sólo gastando dinero en tonterías

#5 Manu, DIJON FRANCE, 01/07/2021 - 21:00

Ada Colau en 2015 en caso de victoria en las elecciones municipales se bajará el sueldo de 12. 000 a 2200 euros, Ada Colau la comunista en 2020 ,99 999 euros al año y 8333,25 al mes Que hermosa promesa esta comunista delincuente para llegar al poder gracia Manuel Valls El peor ministro socialista que ha tenido Francia los gatos no hacen perros

#4 Manu, DIJON FRANCE, 01/07/2021 - 20:58

la que da lección de moralidad Colau una delincuente La Fiscalía ha abierto una investigación por una denuncia que acusa a la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, y a otros responsables municipales por conceder 3,4 millones de euros en subvenciones supuestamente irregulares a entidades afines en que colaboraron antes de saltar a la política