Publicitat
Societat · 1 de Febrer de 2013. 09:08h.

"Nunca imaginé tanto retrasado mental en Cataluña"

El coronel Alamán afirma que "abunda el nacionalista tarado"

"Nunca imaginé tanto retrasado mental en Cataluña"

Alamán Castro

El coronel Alamán Castro -ja retirat- ha celebrat que el jutge no vegi delicte en les seves declaracions amb una entrevista a Alerta Digital, en la qual, ja d'entrada, afirma que "no llego a comprender a los Tardá y demás tropa. Nunca creí que hubiese tanto retrasado mental en Cataluña".

"Tengo suerte, no había conocido ningún catalán atrasado mental, pero ahora veo que los hay a montones, porque a estos que denunciaron y el resto de la tropa, canalla diría Carlos III, están en el Parlamento y lo están por los votos de sus conmilitones. ¡Manda huevos! ¡Qué cerebro más liso hay que tener para votar a esta gente!", lamenta.

Alamán considera que "abunda el nacionalista tarado, pero eso sí que no lo puedo remediar yo, con tanques o sin tanques". "Lo que es absolutamente anticonstitucional y absurdo es que los militares sean los únicos que no podamos opinar sobre el asunto, cuando somos a los únicos que se les ha exigido jugarse la vida en él", critica. El militar creu que els independentistes "sois como niños, pero cobardes".

Publicitat
Publicitat

133 Comentaris

Publicitat
#84 Moles, Les Ardenes, 03/02/2013 - 20:43

es mira al mirall i llavors borda.

#83 enric, barcelona, 03/02/2013 - 16:58

Senzillament, un home honest que diu les veritats. Però en aquesta Catalunya subvencionada, cal seguir els pasos que et senyalen els "capos" dels partits governants, si no vols esdevenir un apestat ideològic. !Quina pena i quina vergonya aquest estimat nostre país...!

#82 Xasisoc, Bcn, 03/02/2013 - 13:46

Aquest tio es una relíquia del passat que sortosament, espero, no tornarà.
I quan parla de "retrasados mentales" a Catalunya deu ser que ell es considera un Einstein en intel·ligència quan només es un pobre ressentit que odia els catalans.

#81 Josep Mª Miquel, Barcelona, 03/02/2013 - 09:34

Que aquest coronel em digui quants "xusqueros" com ell ocupen Catalunya i li diré el nombre exacte de retardats mentals que mantenim a casa nostra. Imagineu-vos els que hi ha a espanya.

#80 Espanyols el més baix de l'escala evolutiva, Lleida, 02/02/2013 - 15:08

Pobre infrahumà el coronel aquest, el complex d'inferioritat i la tara espanyola més atroç en una sola persona, que capritxosa és la natura.. Fauna com aquesta hauria d'estar compartint gàbia amb els macacos, i competint per a veure qui agafa més cacahuets al vol, no poden aspirar a gran cosa més.