Publicitat
Societat · 28 d'Agost de 2012. 18:54h.

"O desaparició o independència"

L'ANC certifica "la mort de l'autonomisme"

"O desaparició o independència"

Carme Forcadell, en una foto d'arxiu

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), convocant de la manifestació de la Diada, ha dit la seva sobre la petició de rescat de la Generalitat al Govern estatal. Segons aquesta entitat, l'autonomisme ha estat una via "ideada per diluir la nació catalana en el conjunt d'Espanya fins a la seva assimilació".

En aquest sentit, ha remarcat que "la mort de l’autonomisme ens aboca irremeiablement o a la desaparició com a poble o a la independència". "L’ofensiva assimilacionista  de l’Estat espanyol combina expressions estructurals amb mesures conjunturals. La més recent d’aquestes mesures és l’escanyament financer que obliga el Govern català a una política de reducció del dèficit", ha reblat.

L'ANC, presidida per Carme Forcadell, ha denunciat "la política assimilacionista espanyola, que s’expressa, entre altres maneres, en l’espoli fiscal, l’ofec a la llengua, l’escassa inversió en infrastructures… en definitiva, en l’anorreament de la nació catalana".

També ha reclamat "dignitat als nostres representants davant d’aquesta agressió, tot orientant les inevitables mesures conjunturals cap a l’únic objectiu possible, la creació de l’Estat propi".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#15 spanish, Madrid, 29/08/2012 - 19:26

pues desaparicion, mucho mejor......la tierra continuara que es lo importante.....los subvencionados que han arruinado este pais que se vayan a marte a rreglar la sonda catalana

#14 Xevi, Ripoll, 29/08/2012 - 18:32

buff, una altra mestra-filòloga que dóna lliçons...

#13 Genis, olot, 29/08/2012 - 13:02

Independencia, fins al final!

Al final, guanyarem nosaltres

#12 fideli, rdnes, 29/08/2012 - 09:04

Efectivament, la petició de rescat de Ctalunya és la certificació de la defunció de l'autnomisme español!!!

#11 Javier, Cehegín, 28/08/2012 - 22:49

Es una latima que un Murciano como yo, se considere Español y otros en los que desde su tierra natal (Cataluña/Catalunya) han luchado mas por este pais en su historia (junto a los vascos), vea como ahora esa gente arremete contra mis sentimientos y el honor de los que amamos a TODO el país...