Publicitat

Primer president afroamericà dels Estats Units

Obama fa història

Barack Obama

Barack Obama ha estat escollit el 44è president dels Estats Units tal i com indicaven les enquestes. En el seu primer discurs en saber-se els resulats ha agraït el suport de "la roca, la pedra" de la seva família i, respecte a les seves filles, ha afirmat que "us estimo totes dues molt més del que us podeu imaginar" alhora que s'ha compromès a comprar el gosset que els hi va anunciar. Obama també ha agraït la tasca dels responsables de la seva campanya, "la millor campanya de tota la història dels Estats Units" en la que han aconseguit trencar amb "l'apatia dels joves".

El nou president nordamericà ha esmentat aleshores  els reptes: "la pitjor crisi financera" alhora que ha citat Iraq i Afganistan. "El camí que ens espera és molt llarg", però "com a poble arribarem a fer el cim" després "d'una falta de maduresa de la nostra política durant mesos". "Comença -ha inisistit- una nova època de lideratge nordamericà". "Sí que podem", ha acabat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 catalana, -, 05/11/2008 - 13:53

Lluc, que va néixer a Honolulu és veritat, però el seu pare era de Kenya. També hi té més familiars allà (germans, àvia...). Per tant, sí que és afroamericà.

#13 catalana!, -, 05/11/2008 - 13:46

Crec que el tema afecta a nivell mundial, per tant, que se'n parli tan no només és normal, sinó necessari. Respecte a un dels comentaris que hi ha per aquí, crec que també és força evident que les tropes no es poden treure d'avui per demà.

#12 LLUC, BARÇA more than a club, 05/11/2008 - 12:43

CatalàdeBCN, quin nivell noi !! Es nota que ets diplomat ... en insultar. Les persones que no tenen arguments, insulten, és el que els queda. T´animo a seguir demostrant el teu graqn nivell intel.lectual.

#11 CatalàdeBCN, Barna, 05/11/2008 - 12:01

LLUC,
ets un LLUÇ

#10 catalanet, Lleida (Països catalans), 05/11/2008 - 11:59

Kropotkin (Vic), busca't feina, paràsit subvencionaooooooooooo!