Publicitat

El Tsunami pretén envoltar l'estadi abans del clàssic

Objectiu Camp Nou

Tsunami Democràtic ha fet una crida a ser al Camp Nou a les 16 de la tarda el dia del Barça-Madrid i ha convocat la ciutadania a quatre punts clau que envolten l'estadi en funció de la procedència geogràfica dels manifestants -Joan XXIII a l’altura de la Masia, Joan XXIII amb Arístides Maillol, Arístides Maillol amb Travessera de les Corts, Travessera de les Corts amb el carrer Elisabeth Eidenbenz-.

L’organització diu que ja té 18.000 persones apuntades a l’aplicació que asseguren que secundaran l’acció que prepara Tsunami Democràtic. Tot plegat després que el moviment hagi constatat, diuen, que el Barça i el Madrid no han volgut fer visible el lema "Spain sit and talk".

A més, assegura que moltes de les persones inscrites per a aquest acte, amb entrades per al partit o amb abonaments de soci, han rebut "les consignes pertinents" i s'han organitzat per a desenvolupar accions durant "una jornada que serà seguida per 650 milions de persones a tot el món".  En el comunicat, Tsunami Democràtic justifica la convocatòria perquè, al seu parer, Catalunya "viu una situació d'excepcionalitat i cal actuar de manera excepcional".

"En aquests moments una part important de la població catalana pateix una exclusió per raons d'ideologia" ja que, argumenta la plataforma, "ni pot exercir drets fonamentals sense repressió, ni pot exercir el seu dret a l'autodeterminació", mentre "desenes de persones estan o han estat a la presó simplement per exercir i promocionar aquests drets".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#10 Beatriz, Hospitalet, 10/12/2019 - 18:17

En los años 30 en Alemania auparon al poder democráticamente a Hitler. ¿Eran los alemanes que le votaron malas persona? Contesto: NO, lo que pasó que fueron embaucados por ideales supremacistas y promesas de riqueza económica y los líderes les convencieron hasta las ultimas consecuencias. ¿a qué nos suena esto?

#9 atl,lota, PINEDA, 10/12/2019 - 15:17

Quina pena foteu.!! No sols heu enfonsat Catalunya, sino que el fútbol, s'ha convertit en un perill públic. El barça, fundat per un de Suissa, i que tindria de jugar amb qui vulgui, pero ja no amb equips españols. No es segur qu els mossos s'ensurtin. La guardia civil, és un cos ben preparat. Si ho mireu des de casa us anirà mill

#8 Barceloní, Barcelona, 10/12/2019 - 14:55

Excepcionalment, a causa de la situació excepcional, no podeu anar a un prat i fer les rucades que us vinguin de gust? Penseu que amb Google Earth, "el món us mirarà"... i així la resta (la majoria social, per cert) podrem gaudir amb tranquil.litat del matx...

#7 @Stopseparatismo, Barcelona , 10/12/2019 - 14:08

Muy bien así la Comisión Antiviolencia le meterá un multazo al barsa, el Camp Nou será apartado de grandes eventos, los anunciantes de largaran, Messi buscará otro equipo sin fanatismo político y los cazurros CerDosRabiosos verán la liga catalana en tv3...

#6 Sergi Sergio, Barcelona, 10/12/2019 - 13:50

Lo de siempre, infectarlo todo, intoxicarlo todo, mancharlo todo. Este tsunami fascista organizado en la sombra por el melenas desde su chalet y Torra desde el Palau mueve a sus títeres para crear follón en todos los ámbitos.