Publicitat
Societat · 30 d'Octubre de 2019. 15:36h.

Ocupació de l'espai públic

Acampada indefinida d'estudiants a la plaça Universitat

Ocupació de l'espai públic

Estudiants han decidit portar a terme una acampada indefinida a la plaça Universitat de Barcelona en el segon dia de la vaga indefinida -avui s'hi han sumat els instituts- convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans -.

Aquests estudiants reclamen en un manifest que se'ls torni "tot el que els han pres" i denuncien "la criminalització sense precedents que hem patit" en situacions com les dels ferits i detinguts durant les mobilitzacions. En aquest sentit, exigeixen al president espanyol, Pedro Sánchez, que condemni la "violència policial".

El moviment, que aplega bàsicament estudiants universitaris però que espera el suport d'altres col·lectius juvenils, es defineix com la "generació 14 d'octubre" i reclama "responsabilitats" als representants polítics per garantir un "futur digne".

També critiquen que hi hagi "presos polítics" i la violència policial, i per això asseguren que no deixaran l'espai de la plaça fins que no s'aturi "la repressió" i se'ls torni "tot el que els han pres", en referència a "drets i llibertats".

Finalment, demanen que s'aturi la repressió, que es garanteixi l'"amnistia total a tots els presos polítics" i que es garanteixin els drets civils i polítics i un "futur digne" per a la seva generació.

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#25 Angeles, barcelona, 31/10/2019 - 12:25

Estos chicos son los que luego te ponen haber, sin h y con v...

madre mía.... doy fe porque estoy harta de ver una ortografía desastrosa....

pero no pasa nada, els carrers serán sempre seus...

#24 Caixa de resistència, Bcn, 31/10/2019 - 12:25

Quants calers van recaptar, que hi havía dins de les caixes de resistència?, sols per curiositat.

#23 E. Payetó, Barcelona, 31/10/2019 - 07:38

cobra su "paguita" ei, todo legal, por haber trabajado en casa, fuera de ella, o en ambos.
Pero si se cortará de raíz veríamos entonces si las abuelitas simpáticas, cariñosas, con su cara ajada por el sol de tomarlo o de trabajar en la calle sin protección solar, anda que no irían bastón en mano vociferando "devolvedme lo mío".

#22 E. Payetó, Barcelona, 31/10/2019 - 07:36

Ayer se veían abuelitas que llegan o no a fin de mes, con sus posibles llevándoles comida. Otros dando dinero. Algunas que no llegan yo veo que toman la calle y venden cositas, suyas, que no sus cositas.
Les animaban y arengaban pero ellas y ellos quedan en la retaguardia, sin salir de su zona de confort.
Todo se ve diferente cuando una o uno

#21 Merda, El PUTO infern, 31/10/2019 - 00:19

Això és el que feu: una merda total.