Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2021. 17:08h.

Ofensiva europea de SCC

Es reuneix amb ambaixadors per "exposar la veu dels altres catalans"

Ofensiva europea de SCC

Societat Civil Catalana comença "una nova línia d'actuació, que tindrà continuïtat en els propers mesos". El president de l'entitat, Fernando Sánchez Costa, i diversos dirigents de l'entitat constitucionalista s'han reunit durant una hora a l'Ambaixada alemanya a Madrid amb l'Ambaixador a Espanya, Wolfgang Dold.

Es tracta del primer d'una sèrie de trobades "orientats a exposar davant els diplomàtics acreditats a Espanya la veu dels altres catalans, les raons i el sentir d'aquesta majoria de catalans que no són independentistes i que moltes vegades són invisibilitzats davant l'opinió pública i diplomàtica internacional".

Els representants de SCC han manifestat també "la relació del procés amb moviments que aspiren a la desestabilització d'Europa".

Els membres de Societat Civil Catalana han agraït a l'Ambaixador alemany "el compromís d'Alemanya amb l'estabilitat i la unitat constitucional d'Espanya i li han exposat el caràcter nacional-populista i contrari als valors de la integració europea que representa l'independentisme".

L'ambaixador ha reiterat allò que va fer públic en una entrevista recent a La Vanguardia: "Tota solució s'ha de trobar en el marc constitucional espanyol. Em sorprèn de vegades que es digui que si Catalunya es declarés independent, el dia després entraria a la Unió Europea. sàpiguen que això no és veritat".
 

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#7 Carme, Barcelona, 04/06/2021 - 13:20

Ja era hora senyors de scc,som molts els catalans que necessitem que ens representi algu, per donar veu a la realitat de catalunya, ens trobem sols tot i haver anat a les manifestacions que varen organitzar, a veure si de veritat ens fan que se senti la nostra veu.

#6 Neferu, Barcelona, 04/06/2021 - 08:41

A ver si es verdad que la parte constitucionalista se mueve porque está ausente, no hay nadie que tenga ni agallas ni ganas de hacer frente al separatismo excluyente para recuperar la Catalunya que tanto encontramos a faltar. Los constitucionalista, los amantes de la ley, el orden, y la ética, hemos de apoyar las iniciativas que se lleven a cabo

#5 Marga, San Cucufate del Vallés, 04/06/2021 - 00:17

Vaya!! los colaboracionistas españoles como en la Francia ocupada de 1940, dan penita, espero que cuando Cataluña sea independiente no se tome ningún tipo de represalias contra ellos, yo no lo voy a permitir, creo que lo hacen de buena fe.

#4 Joanet, Bcn, 03/06/2021 - 19:10

Es veu que aquí a Catalunya hi ha catalans i altres catalans. Uns volen un país lliure i sobirà que pugui administrar els propis recursos que genera, i els altres volen ser dependents, subsidiaris i que els hi vagin manant des de fora com s'han de comportar i administrar. No digueu que no fan pena.

#4.1 SoyTabarnes, Sabadell (Tabarnia), 03/06/2021 - 20:15

Yo sí que sé quién da pena. Patético llegas a ser.

#4.3 pep, riudomds, 05/06/2021 - 18:23

son els colons inadaptats de tota la vida, sempre seran immigrants inadaptats en el seu geto.

#3 Luigi., Barcino, 03/06/2021 - 19:03

Parece increíble como han conseguido engañar, tanto a medios como a instituciones internacionales,
sobre su encarcelación por la celebración de un referéndum. Desde luego, denominar judicialmente al "proceso del 1-O" es de traca.