Publicitat
Societat · 12 de Gener de 2014. 14:10h.

'Ofensiva' unionista

Arrenquen estelades i pinten banderes espanyoles a Calafell i Cunit

'Ofensiva' unionista

Una bandera espanyola pintada en un panell d'anuncis

La territorial de Calafell-Cunit de l’Assemblea Nacional de Catalunya (ANC) ha denunciat que els dies previs a la campanya de signar un vot per ‘Dret de petició’ que s’està celebrant aquest cap de setmana, uns desconeguts han arrencar les diferents estelades penjades en fanals de Calafell i Cunit i han pintat banderes espanyoles en parets i mobiliari urbà com senyals de tràfic o anuncis.

Les banderes estelades les havien penjat veïns de les dues localitats en diferents punts del municipi abans de les festes de Nadal. Però aquest dijous al matí havien desaparegut totes menys una. En canvi, als mateixos llocs havien aparegut pintades amb banderes espanyoles o adhesius amb el símbol del cor partit per les banderes catalana, espanyola i europea, un símbol usat pels partits Ciutadans i PP per la seva campanya ‘Mejor unidos’.

Algunes de les pintades i els adhesius estaven posats sobre senyals de tràfic o panells d’anuncis. Altres estaven pintades directament en parets o murs. Des de l’ANC han criticat l’acte i han enviat una carta als veïns i simpatitzants dient que tornin “a treure banderes estelades i les deixin posades” de manera ben visible.

No és el primer que hi ha polèmica per aquest tema a la zona de Calafell. Fa uns mesos ja van ser retirares diferents banderes independentistes, tot i que en aquella ocasió ho va fer la brigada municipal, després que el govern local decidís que no es posessin símbols polítics sobre el mobiliari urbà. A Calafell mana CiU en coalició amb el PP.     

Enganxina unionista a una senyal

Publicitat
Publicitat

81 Comentaris

Publicitat
#39 BEJOTA, bcn, 15/01/2014 - 14:33

La banca internacional adverteix que la tensió per l'independentisme pot frenar la recuperació econòmica d'Espanya
El pla de Mas, tot i que irrealitzable, pot soscavar la confiança dels mercats i llastrar el creixement econòmic que apunten la majoria dels indicadors

#38 Manelet, Hospitalet, 13/01/2014 - 22:48

La veritat es que els separatistas cada vegada ho teniu pitjor. Esteu somniant truites i Catalunya es i será sempre española.
Mai permetrem que la nostra PATRIA es trenqui sense lluitar.

#38.1 Moles, Les Ardennes, 14/01/2014 - 20:04

la "coca de recapte" es menja no s'esnifa, carallot.

#37 Marc, Sant Just, 13/01/2014 - 15:31

Rès no genera tants independentistes com una bandera espanyola. Més, inclús, que unes declaracions de la Belen Esteban.

#37.1 DaniD, Barcelona (Tabarnia), 13/01/2014 - 23:55

Quan un independentista arrenca una bandera espanyola és un heroi, un màrtir, un patriota, un... (em pixo de riure)

Quan un no independentista arrenca una estelada és un traidor, vil, abjecte... (em pixo de plorar)

Així Catalunya esdevindrà país de pandereta, si no ho és ja.

#36 Xipolleig, Barcelona, 13/01/2014 - 13:03

Els comentaris dels ULTRES que estan d'acord amb aquests GRUPUSCLES, demostren com ha penetrat en l'odi d'alguns l'ensenyament anticatalà de la multitud de madrasses on s'imparteix la doctrina de l'anticatalanisme i el totalitarisme.
Si aquests perden, guanya la democràcia i Catalunya

#35 gdc SÍSÍ, Jorge Caputi 1755, 13/01/2014 - 12:46

"Nos complacemos mucho en que todos nuestros religiosos entre sí hablen en castellano y a todos mandamos hablen entre sí y con los demás, o en latín o en castellano, so pena de pan y agua por cada vez que tuviesen con los nuestros conversación tirada en catalán"

Article 10 del Decreto de Visita.

#35.1 valencia, valencia, 15/01/2014 - 09:27

a pan y agua no pero si te mutian con 3000 euros por rotular en castellano