Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2013. 18:13h.

"Ojalá te mueras en Catalunya"

La jove andalusa que va fer el vídeo contra la catalanofòbia denuncia que "m'han linxat moltíssim"

"Ojalá te mueras en Catalunya"

Mel Domínguez, durant l'entrevista

La jove andalusa que ha sacsejat les xarxes socials amb el seu vídeo A mi em parles en espanyol!, Mel Domínguez, ha denunciat en una entrevista al programa 8 al dia que "m'han linxat moltíssim".

"Gilipolles", "monguer", "tu no ets andalusa" i "petarda" són alguns dels insults que ha rebut al vídeo penjat en el seu compte de Youtube. També hi ha insults a Catalunya i als catalans.

En el seu compte de Twitter ha publicat la captura d'un missatge que diu "has deixat Andalusia per terra. Afortunadament no hi ha lloc per a tu a Andalusia. Tant de bo et moris a Catalunya". "He aconseguit que mitja Espanya m'odiï", lamenta.

Durant l'entrevista, Domínguez afirma que "no hi ha interès per saber per què els catalans volen la independència". "Jo ho respecto perquè a mi no em fa mal, no és alguna cosa m'afecti", ha dit.

De Huelva, resident a Catalunya des de fa més d'any i mig, ha explicat que va decidir penjar el vídeo perquè "des de sempre" ha sentit en el seu entorn "aquest odi a Catalunya" que mai no ha aconseguit entendre.

"És una ximpleria odiar per odiar persones que no t'han fet res", ha afirmat. En la seva experiència, segons relata Domínguez, sempre s'ha sentit ben tractada a Catalunya i mai no ha tingut problemes per parlar en castellà.

Domínguez ha insistit a denunciar que malgrat que "no tothom odia Catalunya", sí que hi ha un rebuig "bastant generalitzat". "Només cal anar a Twitter i veure els retweets del compte de @ apuntem".

Piulada

Publicitat
Publicitat

146 Comentaris

Publicitat
#64 Tirant, Bcn, 27/07/2019 - 21:18

Molt malament Cuní generalitzant i focalitzant el supòsit odi en "els catalans" ... quan tots sabem que si es produeix és contra els separatistes, no contra els catalans ...
I la nena ... un bleda que no s'assabenta de res i és utilitzada de forma ignominiosa.

#63 Tabarnés puro, Barcino, 19/03/2019 - 06:21

Esta chavala oye campanas y no sabe dónde. Si alguien se ha dedicado a sembrar odio a personas a las que no conoces, ha sido precisamente el nacionalismo separatista tractoriano.
Ya despertarás. Aunque con ese corte de pelo parece que naciste para ser candidata de la CUP.

#62 Celia, Barcelona, 16/04/2013 - 14:07

Hi ha gent que te molta mala llet.La mort no es desitja,que no sigui ell el que es mori del verí que portà dins!!!

#61 Barna, Barcelona, 16/04/2013 - 00:06

No entenc perque alguns diuen que darrera d'aquest video està el CNI.

#61.1 El aprendiz de separata, BCN, 16/04/2013 - 11:54

Doncs pq les 2 paraules preferides dels indepes són: oinkdependensia i CNI. M'esgarrifo quan vaig a casa d'un separata i veus q a les 17.14 d la nit a algun país, i amb fort vent de ponent, diuen als seus fills: o aneu al llit i us oinkdependiseu d'estar desperts, o truco a l'home del CNI-Las Vegas

#60 veoveo, algeciras, 15/04/2013 - 21:03

Para conseguir su "minuto de gloria" esta nena se caga en sus padres y en su tierra. Ella sabrá.