Publicitat
Societat · 17 de Novembre de 2010. 16:27h.

'Okupada' una oficina del SOC

Tercera 'okupació' de la candidatura anticapitalista en campanya

La candidatura anticapitalista Des de Baix ha ocupat l'oficina central del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) al carrer Sepúlveda de Barcelona. Aquesta acció s'ha realitzat per "denunciar les polítiques d’ocupació del Govern de la Generalitat i l’impacte que la crisi i les polítiques del govern tenen sobre les dones", segons aquest col·lectiu. Aquesta acció és la tercera realitzada per Des de Baix des del començament de la campanya. Anteriorment havien desplegat pancartes contra la visita del Papa a Montserrat i l'ocupació de l'oficina de la Caixa de Via Laietana (Barcelona).

Esther Vivas, candidata de Des de baix, ha assenyalat durant l’acció que "les dones sofrim taxes d’atur i temporalitat més elevades, patim discriminació salarial, ocupem els pitjors llocs de treball, ens fem càrrec del treball domèstic i de cura, i carreguem sobre les nostres espatlles el cost del deteriorament dels seveis socials".

Les activistes de Des de Baix que han ocupat l'oficina del SOC "anaven totes vestides de negre i amb un cartell amb el lema Dones en Crisi i amb caretes de cartró. Cadascuna d’elles portava una pancarta denunciant les diverses discriminacions que les dones pateixen al món laboral. Un cop a dins, les participants a l’acció han anat cridant, una a una, consignes en contra les discriminacions laborals i socials de les dones i en favor d’un canvi en les polítiques econòmiques i socials".

Una foto de la protesta a l'oficina del SOC
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 gerard, Barcelona, 17/11/2010 - 22:39

Vist el panortama polític que tenim no està de més mirar altres alternatives. Ens agradi o no, crec que és important que partits d'aquesta mena tinguin una mínima representació al Parlament. He trobat això...
http://esthervivas.wordpress.com

#1 ran, bcn, 17/11/2010 - 19:54

I qui son aquests ?. Els residus del Maig 68 ?. Deu meu, quina cosa tan rància. Esper que continuin extraparlamentaris per molts anys.