Publicitat
Societat · 25 de Maig de 2021. 17:46h.

Okupes de classe mitjana

El jutge no creu que els desnonats del carrer Lleida siguin vulnerables

Okupes de classe mitjana

Els ocupants de l'immoble al carrer Lleida número 38 de Barcelona, que han estat desnonats aquest matí, van presentar al jutjat de primera instància 54 de Barcelona un informe de vulnerabilitat, elaborat pels Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, que no va ser admès pel magistrat perquè no es donaven els requisits.

El jutge el va rebutjar a l'abril perquè "el sol·licitant té vint-i-vuit anys i no pateix problemàtiques de salut destacables" i va destacar que "té suport familiar (pares i una àvia) que li donen suport econòmic i, per tant, s'estima poden oferir un habitatge per a residir-hi". També va remarcar que "ocupa en solitari l'habitatge d'autos" i va afegir que "el codemandat ocupa un altre pis al mateix edifici i podria donar-li allotjament".

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a més, ha informat en un comunicat que la sentència per executar el desnonament va ser confirmada per l'Audiència de Barcelona i ha assenyalat que "es tracta d'un procediment per precari". "Aquest procediment no és assimilable a impagament ni d'hipoteca ni de lloguer perquè els procediments per precari no existeix cap mena de vincle entre propietari i llogater", explica.

Els Mossos d'Esquadra han participat en el desnonament d'aquest matí perquè el propietari de l'immoble va sol·licitar el passat 13 de maig que hi hagués presència policial i el jutjat així ho va acordar per tal que es donés suport a la comitiva judicial, tal com es fa de forma habitual en aquells procediments on es preveu que la comitiva pot necessitar l'acompanyament del cos policial per donar compliment a una resolució judicial.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#12 Kropotkin, Bic, 26/05/2021 - 09:51

Son los proletarios de GinTonic a 20 euros con buenas vistas. Jua, jua, jua,...

#11 josep26, Gual permanent, 26/05/2021 - 00:56

Ja que t'encanta okupar doncs okupa una trena noi, que és de l'unic lloc que no t'haurien de desnonar.

#10 Sud Denmark, Barcelona, 26/05/2021 - 00:27

Aquesta gent són com les paparres als gossos, paràsits de la Dinamarca del Sud

#9 Flanagan , Tabarnia City, 25/05/2021 - 22:58

Entonces con el rollo del desahucio han aprovechado para hacer un montaje la cup con el pijo progre de 28 años llamando a los medios de comunicación para salir en la foto,alguno se ha ido caliente porque había un mosso que repartía mas que un pizzero en hora punta,jajaja.Nene búscate un trabajo y no robes más a tus padres y abuela.

#8 Marcial Heredia, Analista de Mercadillos, 25/05/2021 - 22:37

Axel, esta semana llevas cuatro, controla macho!