Publicitat
Societat · 10 de Setembre de 2012. 23:14h.

Òmium reivindica el seu paper

"Els greuges són evidents i la ciutadania n'és conscient. Hem madurat", afirma Casals

Òmium reivindica el seu paper

Casals, durant l'acte

La presidenta d'Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha reivindicat el paper de l'entitat i ha assegurat que la societat catalana ha "madurat".

Casals, durant l'acte de lliurament de la Medalla d'Honor del Parlament a Òmnium,  que s'ha fet aquest dilluns, ha comentat, dirigint-se a Artur Mas, que "els greuges són evidents i la ciutadania n'és conscient. Hem madurat, senyor President".

"La nació es mou i Òmnium contribuirà a fer avançar la realitat avui com ho va fer ahir", ha afegit la presidenta abans de dir que "Catalunya és responsabilitat dels catalans".

També ha insistit en que "nosaltres podem decidir, nosaltres hem de decidir" i ha reiterat que "Òmnium som un punt de partida i no posem cap límit a les ambicions col.lectives".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Cigronet, SFG, 11/09/2012 - 16:18

Vaig fer bé en donar-me de baixa d'aquesta entitat quan van aprovar el SI a l'estatut venut per en Mas i Duran a can Madrit per un plat de llenties. Ara, Omnium hi torna donant suport al Pacte Fecal. Vinga dona, que se us veu el llautó. Feu-ho per Catalunya. Ja estem farts de retallades i Pactes Fec

#5 Kropotkin, Vic, 11/09/2012 - 09:24

Para ahorrar en Sanidad recomiendo el uso de fotos de la Muriel como emético. Con remedios asi consiguiriamos rebajar mucho la factura sanitaria. Proximamente daré más remedios...

#4 spanish, Madrdi, 11/09/2012 - 04:37

sobre todo......el papel...para seguir pillando y bien calladitos con los recortes del subvencionador

#3 muriel calças, snt pedor, 11/09/2012 - 01:41

jo faig servir paper de fumar omnium i per netejar el cul paper higiènic omnium, m'agrada que reivindiquin més paper, així no em quedi sense

#2 pepe, andorra, 11/09/2012 - 01:28

las SA marchan de nuevo, lo mejor es q se creen q representan a todos cuando solo se representan a si mismos y a todos los q viven del cuento ultra catalanista. Me creeré algo el día q el momium de dinero en lugar de pedirlo. Si a mi me regalan 3 millones de euros también seria lo q me dijeran.