Societat · 11 de Juliol de 2017. 09:27h.

Òmnium exigeix “que no hi hagi tebiors”

Cuixart: “no voldria estar a la pell d’aquests alcaldes de l'àrea metropolitana que s’alineen amb l’Estat”

Òmnium exigeix “que no hi hagi tebiors”

El president d’Òmnium, Jordi Cuixart, en una entrevista a Catalunya Ràdio, ha afirmat que “no voldria estar a la pell d'aquests alcaldes i alcaldesses de l'àrea metropolitana que s'alineen amb l’Estat”. "El que és important és que els representants públics es posin al servei de la ciutadania i es deixin de mirar de reüll”, ha afegit.

"Que cadascú faci el que vulgui en la campanya del 'sí' i del 'no'. El que demanem és que no hi hagi tebiors”, ha indicat. També ha remarcat que “el poble de Catalunya no ha fallat mai i tampoc ho farà l’1-O”. “En aquest país si d'alguna cosa no se'ns pot acusar és de no ser demòcrates. L'1-O serà un tsunami democràtic”, ha augurat.

"Demanem que hi hagi perseverança; estem convençuts que serem capaços d'aguantar els embats de l’Estat espanyol”, ha indicat.Finalment ha considerat que “seríem negligents si l'1-O surt el sí, i l'endemà el Parlament no proclama la república de Catalunya”.

47 Comentaris

Publicitat
#42 Patimpatampatum , Palafrugell , 13/07/2017 - 01:30

Senyor Cuixart, voste no es ningu, es molt menos que ningu. Vagisen a fer punyetes

#41 Pepet, Sabadell, 12/07/2017 - 22:15

No voldria estar a la pell......
Qui coi es creu aquest home que és? Les amenaces que s eles guardi per a ell.
President d'Òmnium? Aquest home ni per president d'escala és adequat!

#39 Manuel, Mataro, 12/07/2017 - 08:50

Cuando todo esto acabe, muchos tampoco querrán estar en tu piel, cuxart.

#38 lo marques de potes, Lleida, 11/07/2017 - 22:24

Aquest paio etá com una cabra. " Resistir els embats del estat espanyol" diu xd.. pero alma de dedu si el estat está cobrint tot el deficit perque ningú mes al mon ens presta diners gracies a la administració tan dolenta de aquesta panda de trillers. Lo que tenen que fer es plegar que entre l'estatut i ara la indy.. hem perdut anys i panys

#37 Galba, bcn, 11/07/2017 - 19:17

Cuixart, Mas, Rufian, Junqueras, Munte, Tardà, Rahola, Sanchez, el de VilaWeb, ... el carisma, nivell intellectual i ganxo d'aquesta gent es tan gran que es dificil no ser independentista.