Publicitat
Societat · 21 de Març de 2014. 10:39h.

Òmnium també se sent "en el punt de mira"

Muriel Casals diu que "la il·legalització de l’ANC perjudicaria el procés"

Òmnium també se sent "en el punt de mira"

Muriel Casals, amb Carme Forcadell (Foto: ANC-Galdric Peñarroja)

La presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha afirmat que l’entitat “també està, segurament, en el punt de mira” i ha expressat que “la il·legalització de l’ANC perjudicaria el procés”. En una entrevista a Rac-1, ha dit que “s’ha d'anar amb molt de compte amb el que es diu i el que es fa perquè molts estem en el punt de mira”. 

Casals ha apuntat que “s'ha de ser molt conscient que, diguis el que diguis, facis el que facis, sempre et trobaran un trosset de paraula, de frase, o de gest, per dir que ets enemic del poble”. “I com que sabem que no -ha assenyalat-, que som amics del poble, hem d'anar amb molta cura, però no ens hem d'obsessionar”.

També ha fet referència a la cercavila multitudinària que ha convocat Somescola en defensa de la immersió i ha manifestat que “serà una festa on hi haurà persones com nosaltres i persones amb un capgròs per demostrar que som tossuts, tenaços, per defensar el model educatiu català”.

La president d’Òmnium creu que “podríem donar per perdut el mateix ministre Wert”, però veu “important que la llei es tiri enrere" perquè "ataca la immersió lingüística, però també relega, per exemple, aspectes artístics que són tan importants en els joves”. “El que volem és que aquesta llei aquí no tingui efectes”, ha reblat.

Finalment, ha assegurat que “tenim un adversari que és molt poderós, però que respectem”. “La LEC assegura que un estudiant acaba la secundària competent tant en castellà com en català”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 Julio, Barcelona, 23/03/2014 - 13:10

Acierta la francesa al afirmar que está en el punto de mira...pero es que se lo ha ganado a pulso...es la otra cara de la subvención, el ser perra de presa del poder para azuzar con xenófoba rabia a quienes no lleven el ADN soberanista, tiene también sus inconvenientes.Ya que cobras apechuga yaya.

#38 Alexei, Bcn, 23/03/2014 - 11:32

Muriel reclamant quota de protagonisme.... vergonya aliena.

#37 Consultor, Molins, 21/03/2014 - 22:20

Celosilla parece la tal y tal de la segunda secta .
Vaya, vaya quien podia pensarlo!!

#36 Andreu, Granollers, 21/03/2014 - 19:43

Desqualificaria el procés? Doncs jo crec que tot el contrari. Ens aniria de conya. Si no ens rebel·lem aleshores no ens rebel·larem mai. Que no parin, que no parin...

#35 Papaluna, Barcelona, 21/03/2014 - 18:45

I tant que "la il·legalització de l'ANC perjudicaria el procés", si ens atenem a que ha rebut l'encàrrec de alienar a la gent en una pretesa lluita contra la opressió espanyola (bla, bla, bla...). ANC i Òmnium són una mateixa espècie de sectes extremistes i antidemocràtiques obeint consignes roïnes