Publicitat
Societat · 12 de Setembre de 2021. 10:56h.

On són ara els dels indults?

La Moncloa, La Vanguardia, Foment i el Cercle d'Economia van fer campanya a favor

On són ara els dels indults?

Pedro Sánchez, amb societat civil, a l'acte del Liceu

Els aldarulls i la violència viscuda ahir a la Diada deixa en evidència el fracàs dels indults concedits per part de l'executiu de Pedro Sánchez. El mateix president espanyol creia que els indults acabaran amb el procés.

Sánchez defensava que la mesura de gràcia permetia mirar "al futur amb més optimisme" i que amb aquesta decisió "la democràcia espanyola demostra així la seva grandesa". A més del mateix executiu de Sánchez, mitjans com La Vanguardia també van defensar els indults.

Des de llavors la idea de calmar el procés amb els indults als nou dirigents independentistes sembla del tot contrària. La tensió entre els mateixos independentistes ha crescut. Aquest cap de setmana s'han pogut veure crits de "botifler" i "traïdor" acompanyats de xiulets a un dels polítics indultats, Oriol Junqueras.

Deixar la unilateralitat de banda no semblava una opció per una part dels assistents ahir a la manifestació de la Diada. Els altercats durant la jornada van deixar clar que els indults no han calmat el procés ni han satisfet als independentistes.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Nord enllà, Barna, 12/09/2021 - 22:41

Els corresponsal extrangers han informat als seus diaris que ha sigut la manifestació més gran d'Europa en època de pandèmia i que els manifestants han sigut gent pacífica i civilitzada.

#25.1 Luigi., Barcino, 13/09/2021 - 00:29

Lo que publica El Nacional puede producir efectos secundarios graves.

#24 Telamarinera , Vng, 12/09/2021 - 19:31

Sánchez no va a conseguir ni uno d de los votantes indepes; Usted en Cat depende de los constitucionalistas; y no tenemos nada que agradecerle, todavía.
Garantice el correcto uso de nuestros dineros, prohiba la financiación a fines inconstitucionales(con su dinero hagan lo q quieran) e invierta en cultura común.

#23 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 19:22

Que pesados son crispan. amenazan y encima piden dinero de todos los españoles,llevan tres siglos chantajeando con aranceles pidiendo al rey Borbon,el monopolio exclusivo del trafico negrero que duró tres siglos bajo Franco concedió las industrias quitándoselas a otros españoles y ahora quieren robar el territorio catalán que pertenece a España

#22 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 19:20

Que ASCO da el PSOE! ORGÏA FEDERAL DEL PSOE chiquitos palmeros y palmeras de socialistas nada de obreros menos todavía cada vez defienden menos a estos y españoles tienen las compañias que tienen en la actualidad y de partido nada una banda de mercenarios enriqueciéndose sobre las espaldas de los españoles

#18 Manu, Dijon.france, 12/09/2021 - 19:16

La independencia es un negocio que pagamos todos los españoles, para el disfrute de la burguesía franquista catalana Es que el independentismo no tiene fin, nunca se verán saciados ni con la propia independencia, quedarían conformes