Publicitat
Societat · 11 de Novembre de 2020. 11:33h.

On són ara l’ANC i Òmnium?

Silenci de les entitats independentistes davant la polèmica dels autònoms

On són ara l’ANC i Òmnium?

Les entitats independentistes no han fet cap mena de pronunciament sobre la polèmica dels autònoms, que ha deixat al voltant de 400.000 catalans sense ajudes. Ni Òmnium ni l’ANC han fet gairebé cap esment a la problemàtica ni en xarxes socials ni tampoc a la seva web.

Pel que fa a l’entitat comandada per Elisenda Paluzie, les seves darreres piulades han estat per promocionar una xerrada sobre “l’acció exterior independentista en temps de crisi sanitària”, i per denunciar que “la persecució judicial contra l'independentisme segueix el seu curs”.L’ANC ha tocat molt de passada el tema per indicar en una breu piulada que “no poder tenir les eines d'un estat comporta que aquesta crisi la paguin els treballadors ignorats pel SEPE o els autònoms, que no podran accedir a les ajudes d'un Govern que ni té recursos ni excel•leix en la gestió. Independència és supervivència!”.Pel que fa a Òmnium, les darreres piulades fan referència a la lluita per aconseguir el premi de literatura que atorga l’entitat i per fer campanya perquè els municipis catalans retirin la medalla d’honor al Rei emèrit.


 

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Joan, BCN, 12/11/2020 - 12:13

Es pot saber la llista dels "afortunats" que han rebut les ajudes així com per "casualitat"? Segur que ha estat una xapussa? Qui em diu que no hi havia una porta per entrar d'algun manera a la web i que la clau només la tenien uns quants?

#22 Fany, Viladecans, 12/11/2020 - 08:38

Es por el calor que hace que aunque no tengas nada de glucosa en sangre, todo tu organismo, repito todo tu organismo suda.
Incluye aquella parte reproductiva o no, sexual o no.
Sudan.
Callan.
El cuanto peor mejor no porque seguro que tienen bajas que ya no pueden pagar la cuota.
Igual partidos políticos, sindicatos, ONG'S, asociaciones diversas

#21 Adrián, Barcelona, 12/11/2020 - 07:53

A toda esta gentuza les da igual los problemas de los ciudadanos, y en este caso los autónomos. Ellos van a lo suyo que no es otra cosa que a través de la mentira y la manipulación poder seguir recibiendo subvenciones millonarias para no dar palo al agua y seguir creando problemas a la sociedad.

#20 Pancho villa ho faria millor, Manresa, 11/11/2020 - 20:01

Son temes menors aixo dels problemes de la gent

Amb la independència tots els problemes automaticament quedarien solucionats

#19 monk, bcn, 11/11/2020 - 18:59

Propongo un acto de protesta diaria contra las restricciones indiscriminadas en hostelería. La Guardia Urbana corta amablemente en Barcelona la Meridiana con Fabra i Puig cada día de 20 a 21 horas "para todo el que quiera protestar".