Publicitat
Societat · 20 de Setembre de 2019. 13:51h.

On són els Mossos?

Protesta al barri barceloní de Sant Antoni contra la inseguretat ciutadana

Desenes de comerciants dels voltants del Mercat de Sant Antoni (Avinguda Mistral, els carrers Comte Borrell i Parlament), han fet una protesta de deu minuts baixant les persianes dels establiments i fent una forta xiulada. Els comerciants denuncien que fins al mes de juny han patit més de 100 furts i robatoris. És per això que reclamen més seguretat i denuncien que “no veiem policia a la zona”.

Lídia, portaveu de la plataforma Sant Antoni Vigila, denuncia que "hem vist lladres que ens han robat quatre cops i han sigut detinguts pels Mossos d'Esquadra dos cops, els continuem veient pel barri impunement". "Exigim que entrin a presó", afegeix.

Des de la campanya han repartit centenars de cartells pels comerços del barri en el quals es demana que "si veus res estrany truca al 112, per un barri segur necessitem la teva col·laboració". Lídia ha remarcat que "no pot ser veure una persona pel carrer corrent amb una caixa registradora i que ningú truqui la policia, o una jove plorant perquè li han robat el mòbil i ningú l'ajudi".

Altres comerciants denuncien que “quan truquem als Mossos d’Esquadra no venen perquè diuen que no tenen efectius”. “Estem farts del bonisme, qualsevol dia ens maten, m’he plantejat apuntar-me a cursos de defensa personal”, admet un d'ells.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Argonauta, Argos, 20/09/2019 - 19:33

O debe ser tan grave la cosa si siguen justificando a los políticos que ellos mismos han elegido

#1 FRAN BCN, Bcn, 20/09/2019 - 14:13

La creació de superilles suposa que no hi ha circulació de vehicles i si la gent no passeja.dóna sensació de solitud i inseguretat....el.Poble Nou con exemple.....