Publicitat
Societat · 27 de Març de 2021. 10:53h.

Opacitat amb la pandèmia

El Procicat no ha aixecat cap acta durant un any

Opacitat amb la pandèmia

L'organisme encarregat de prendre les decisions i dictaminar quines mesures s'han d'adoptar en la lluita contra la pandèmia de coronavirus, el Procicat, no ha aixecat cap acta de les reunions que han dut a terme durant el darrer any, segons ha denunciat el portaveu de Ciutadans Carlos Carrizosa.

El presidenciable de la formació taronja ha manifestat, durant la seva intervenció al debat d'investidura de Pere Aragonès que s'ha celebrat aquest divendres, que el Procicat, no ha "aixecat acta de cap de les seves reunions en un any" i ha lamentat que això significa que "no sabem quina informació han manejat ni quines persones han pres les decisions".

"També és al·lucinant que vostès hagin tret pit de gestió i que ho diguin aquells que en el Procicat no han aixecat acta de cap de les seves reunions en un any. I això vol dir que no sabem ni quina informació han manejat ni quines persones han pres les decisions a l'hora de restringir drets de tots els catalans" ha denunciat Carrizosa en la seva intervenció.

El Procicat, acrònim de Pla de Protecció Civil de Catalunya, és l'autoritat que té l'última paraula sobre quines mesures s'han d'adoptar per a evitar la proliferació del patogen, que sovint ha establert mesures restrictives en mobilitat, horaris comercials i dels establiments o, fins i tot, el toc de queda. Està format per un total de 22 persones, que majoritàriament són alts càrrecs i responsables polítics de diferents àrees: Salut, Interior, Economia o Indústria, entre altres professionals.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#5 Spider37, Viladecans., 29/03/2021 - 12:10

Al fill amb la sanció a Marcelo (ja veurem si la paga) per part de la Generalitat Valenciana, algú sap si s'ha encetat alguna mesura contra tots els futbolistes que van anar a votar el dia de les eleccions del Barça? (Messi viu a Castelldefels, que jo tingui coneixement). Que consti que soc culé, però si hi havia confinament comarcal, era per tots

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 28/03/2021 - 14:14

El Procicat, estamos hablando del organismo mas oscuro y opaco de Catalunya, absolutamente nadie sabe que es, ni quien lo forma, ni como se toman las decisiones, nadie sabe nada de el, solo que el procicat ha dit, el procicat ha decidit, el procicat a prohibit o el procicat ha restringit.

#3 Excedent gràcies a les deïtats, Índia (Calcuta), 27/03/2021 - 15:08

Si només fos en el cas de la pandèmia, moltes i molts signaven ja.
Deixo un enllac per a qui vulgui faci una ullada i valori. Jo només poso a l'abast la info que en base a la vostra capacitat podeu o no llegir.
https://publica.cat/novetats-sobre-el-triple-cas-dassetjament-en-el-institut-les-salines/

#2 marc, barcelona, 27/03/2021 - 13:05

Y nadie investiga como hacen el recuento de fallecidos? Los cuentan como les da la gana, los sacan de tapadillo cuando les interesa, desde las elecciones han sacado mas de 1500 muertos en actualizaciones, de pronto un dia como ayer que ajustan de golpe 524 decesos y asi los suman cuando les interesa, y ni un periodista les pregunta al respecto

#2.1 Sergi Sergio, Barcelona, 28/03/2021 - 14:18

Ni los fallecidos, ni los contagiados, ni los positivos, ni nada, solo ellos tienen la "informacion" y te la crees o no te la crees, por eso no la sueltan, no dejan hacer tests, ni pcrs, ni nada, ni a las farmacias, no sea que se pueda contrastar la informacion, cuando en Alemania por ejemplo se hacen pruebas y tests hasta en el Lidl o en el Aldi.

#1 electra, Barcelona, 27/03/2021 - 12:34

Aquesta concellera és una grant mentidera. Quina pena de Govern ens ha tocat, i el que ens espera!!!!!