Publicitat
Societat · 23 de Març de 2020. 18:44h.

Opacitat sobre Igualada

Alba Vergés només explica l'arribada de reforços a l'hospital i insisteix en demanar confinament

La consellera de Salut, Alba Vergés, no ha detallat quina és la situació que es viu a Igualada ni tampoc sobre quina és l'evolució del brot de coronavirus que afecta la conca d'Òdena. Únicament ha explicat que s'ha establert un “equip” amb l'hospital de Bellvitge per reforçar el personal de l'Hospital d'Igualada.

“S'han traslladat professionals de Bellvitge a Igualada per poder fer una reunió d'equip” a fi d'“organitzar com entomen aquesta propera etapa d'atenció a l'Hospital d'Igualada”, ha afirmat Vergés en roda de premsa, sense detallar quina és la situació en el centre hospitalari de la capital de l'Anoia.

D'altra banda, la consellera de Salut ha demanat al Govern espanyol que convalidi una “proposta de resolució” de la seva conselleria i del Departament d'Interior perquè els treballadors d'Igualada “es puguin quedar a casa amb tota tranquil·litat” i sense “haver de patir per ingressos ni per despeses”.

Hospital d'Igualada
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 24/03/2020 - 10:15

Era fundamental, lo reconozco, ver, oír y leer. Como se expresan, lo que expresan. Increíble. Sometidos a este nivel de vacío, de tontería, que es el mundo independentista catalàn, el nacionalismo degenerado, rococó màs que barroco. Para llegar al final el infantilismo sin culpa ni responsabilidad. trileros de la bolita estafadora y voto cautivo

#1 Poca verguenza, El PUTO infern, 24/03/2020 - 00:17

Esta Gene es un horror. I está consellera se salut, gràcies a Deu que es de... Igualada! Mare de Deu. Ineptes.