Publicitat
Societat · 15 de Novembre de 2013. 09:40h.

Operació antidroga a la Mina

Els Mossos detenen 31 persones i fan una trentena d'escorcolls

Operació antidroga a la Mina

Dos agents, custodiant l'entrada a una casa (Foto: TV3)

Els Mossos d'Esquadra han detingut 31 persones en una macrooperació policial contra el tràfic de drogues al barri de la Mina, a Sant Adrià de Besòs. En total, s'han efectuat una trentena d'escorcolls, alguns dels quals a la Zona Franca i el jutge que dirigeix l'operació ha decretat el secret del sumari.

La investigació, que va començar fa mig any, se centraria en un clan familiar que presumptament es dedica a guardar partides de droga -sobretot, de cocaïna- i a vendre-la a petits camells o directament a consumidors.

Els agents han irromput simultàniament als domicilis de diferents blocs del barri per evitar que els membres del grup s'avisessin entre si i destruïssin la droga abans de l'entrada de la policia. Els Mossos han procedit també a tallar els accessos a alguns carrers de la Mina, on s'han apostat furgonetes del cos i agents que anaven armats.

En l'operació, els Mossos d' Esquadra han desplegat uns 200 efectius de la Brigada Mòbil, de l'Àrea de Recursos Operatius, Recerca, la Unitat Canina i un helicòpter.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 raul, barcelona, 15/11/2013 - 13:40

Quan sigem independents, la Mina també pertenyerà al nou estat D'Europa o se la deixarem a Espanya? Perdó al estat espanyol?

#3 Jaume, Barcelona, 15/11/2013 - 13:37

M'estranya que només siguin 31 i no 310. En aquest barri qui no en fabrica en ven, i qui no en consumeix. I no és l'únic. Barcelonta té un problema molt gran amb el tràfic de drogues. Operacions així s'haurien de dur a tots els barris al mateix temps, perquè ara molts "reaccionaran" i s'amagaran...

#2 castells, bcn, 15/11/2013 - 11:55

haurien d'agafar tambe als capos que son l'autentic cáncer de la societat.

#1 amarileta, bcn, 15/11/2013 - 11:10

Qué grans sou, tiooos!