Publicitat
Societat · 18 de Juliol de 2009. 14:18h.

Operació contra la prostitució al Camp Nou

Mossos, Policia i Guàrdia Urbana identifiquen 242 persones entre prostitutes i clients

Operació contra la prostitució al Camp Nou

Imatge de l'operació

Els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i el Cuerpo Nacional de Policia han dut a terme aquesta matinada a Barcelona un dispositiu policial de seguretat ciutadana i estrangeria en una zona on habitualment es practica la prostitució a la via pública. L’operatiu policial, batejat amb el nom de dispositiu Lumis, s’ha desenvolupat per les rodalies de les instal·lacions del FC Barcelona i la Zona Universitària, concretament en els carrers: Avinguda Joan XXIII, C/Baldiri Reixach, Av. Xile, Av. Diagonal, C/ Albert Bastardes.
 
L’actuaciós’ha saldat amb un balanç final de 282 persones i s´han traslladat  42 dones a prefactura de la Policia, de les quals 16 han quedat detingudes per incompliment de la Llei d’Estrangeria. També s´han aixecat 12 actes administratives per tinença d’armes i estupefaents.
 
La Guàrdia Urbana, a més de col·laborar en l'operatiu policial, ha interposat 7 denuncies per alcoholèmia positiva, de les quals tres han donat un resultat penal procedint a la detenció d´aquestes tres persones. També ha realitzat 10 denúncies per diferents preceptes de trànsit, han immobilitzat 5 vehicles i han traslladat dues més al Dipòsit Municipal i han aixecat 12 actes per tinença de substàncies i armes.
 
L’objectiu del dispositiu és la  prevenció i reducció de  fets delictius habituals en aquestes zones, principalment els relacionats amb furts i robatoris amb violència/intimidació, així com també altres delictes d’amenaces i baralles entre grups de persones que practiquen la prostitució.
 
Cap a mitjanit, agents de paisà dels tres cossos policials s’han desplegat en dues àrees on habitualment es practica la prostitució. Després d’identificar-se com a policies, han arribat patrulles uniformades i s’ha començat a identificar i escorcollar persones i vehicles amb l’objectiu de sancionar conductes irregulars o infractores, així com per iniciar els tràmits relatius a la Llei d’estrangeria amb aquelles persones que incomplien la normativa.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 vicemarsan, SABADELL (Vallès Occidental), 20/07/2009 - 11:02

En comptes de tan enrenou i detencions, el que s'hauria de fer és aixoplugar a totes les putes i travestis que exerceixen la prostitució en cases o pisos dignes i sense que haguessin de pagar grans lloguers, i cardar a compte de la Seguretat Social.

#14 NATXU VIDAL, ESPOLLA (Empordà), 19/07/2009 - 19:20

El dia de l'estrena de la monovolum, vaig optar per anar a "batejar-la" als voltants del Camp del Barça, i mentres ens estàvem menjant les polles, els Mossos ens van enlluernar amb unes potents llinternes, provocant-nos un coitus interruptus.

#13 mikasa, huspitalé, 19/07/2009 - 11:20

escoltant aquell accionista periko dient a la junta --a pamplona fuimos a cardar,crec que els perikus estarien contents si les fotessin a Kurneyá

#12 Anselmo, Barna, 19/07/2009 - 11:16

Però que han prohibit la prostitució a Catalunya o què?

#11 titi gir, MATARO, 19/07/2009 - 10:48

Se olvidaron de ir a los partidos políticos...........