Publicitat
Societat · 8 de Maig de 2010. 11:18h.

Operen el Rei d'un nòdul benigne al pulmó

Els metges recomanen Joan Carles I que deixi de fumar

Operen el Rei d'un nòdul benigne al pulmó

El Rei amb el vicepresident dels Estats Units, Joe Biden, aquest divendres

El rei Joan Carles I ha estat intervingut a l'Hospital Clínic de Barcelona d'un nòdul al pulmó dret. Segons ha comentat el metge que ha conduït l'operació, Laureà Molins, el nòdul no tenia cel·lules malignes. El Rei haurà d'estar uns quatre o cinc dies ingressat a l'hospital barceloní. Els metges que l'han atès li han recomanat que deixi de fumar.

Després de la darrera revisió mèdica, l'equip que atén el monarca "va considerar necessari analitzar possibles canvis morfològics d'una calcificació al pulmó dret, ja trobada en estudis en anys anteriors".

Per aqueta raó és va fer "Un nou estudi PET-TAC, que va revelar l'existència d'un nòdul de 19 per 12 mm, situat a la regió apical del lòbul superior del pulmó dret, que no infiltra pleura, així com la inexistència d'activitat en altres localitzacions".

"Després d'aquest troballa, es va constatar la necessitat de realitzar l'extirpació i estudi anatomopatològic d'aquest nòdul", han precisat les mateixes fonts.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Jero, Tremp, 10/05/2010 - 22:24

Espero que al ser enpadronat a La Zarzuela li passin les depeses mèdiques a la Comunitat de Madrid per aquest Turisme Sanitari del Monarca

#34 Pep, Barcelona (Saludos CAMPECHANOS), 10/05/2010 - 20:48

...Per tant el campechano s'ha operat al Barnaclinic no per que confii amb la sanitat pública catalana (mentida) sino perque part de la factura de la seva operació va acompte dels catalanets que mentre babegen per ell s'han de gratar la butxaca

#33 Pep, Barcelona (Saludos CAMPECHANOS), 10/05/2010 - 20:46

Barnaclinic es una clinica privada en un hospital públic. Al usar els serveis de la sanitat pública per abaratir part dels seus costos surt mes a compte pels VIPS que hi van que no pas a una clinica privada madrilenya, on tots els serveis son privats

#32 Rosa M., bcn, 10/05/2010 - 08:14

espero que aquest sr. es recuperi ràpid i bé, pq si deprés d'ell ha de regnar el seu fill i la barbie aquella anem llestos. S'arruina el pais a base de cirurgia estética i vestidets, i colocar parents amb supersous com a l'Aj. de BCN.

#31 Robert, Vic, 10/05/2010 - 07:52

I a mi que collons m'importa. Aixo es noticia?
Aixo solucionara la crisi que esta patin tot el pais?
Hi ha coses mes importants de que parlar