Societat · 14 d'Octubre de 2020. 15:47h.

"Oposició frontal" dels restauradors

"Las famílies de Barcelona no poden aguantar més"

"Oposició frontal" dels restauradors

El Gremi de Restauració de Barcelona portarà a la justícia les noves restriccions a bars i restaurants, segons ha anunciat el seu director Roger Pallarols a RAC1. El director de l’associació qüestiona que les mesures de la Generalitat funcionin i troba “escandalós” que la notícia es filtrés a la premsa
 
“Evidentment això es judicialitzarà. No acceptarem de bon grat aquest tipus de restriccions. El Govern tindrà tot el sector de la restauració a Barcelona davant, tindrà una oposició frontal perquè les famílies de Barcelona no poden aguantar més”, ha dit.

“Avui a les 11 tenim reunió amb el Govern. Ens va sorprendre que de nit es filtrés un titular tan gruixut. Si això és el que ens volen comunicar em sembla escandalós”, ha afegit.

“El Govern de la Generalitat multiplica la desertització empresarial i li dona més velocitat de la que té. Una decisió d'aquestes característiques tan dràstiques amb restauradors que estan amb l'aigua al coll significa que llencin ja la tovallola”, ha lamentat.
 
“Estem completament sorpresos perquè hem passat en una setmana d'anuncis que anaven en la línia d'aixecar restriccions, d'estimular sectors econòmics, a intervencions desconcertants dels membres de Salut i als anuncis que estan produint una enorme indignació”, ha lamentat.

“Molt majoritàriament el sector ha estat exemplar. Qualsevol persona que vagi a un restaurant comprovarà com els establiment s'han adaptat de la millor manera possible. Que hi pugui haver algun incompliment no pot assenyalar mai un sector en el conjunt”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#11 Victor, Barna, 15/10/2020 - 06:45

A ellos les da igual cobran todos los meses por encima de los 6.000€

#10 Albert bcn, Bcn, 14/10/2020 - 19:46

Dedicat a tots els ultres i negacionistes (si no em llegeix cap, doncs.res....) A molts països europeus ja han.implentat aquestes mesures o potser pitjors, i segueixen sent democràtics. Doncs val no.fem res.i que.cadascú.faci.el que li surti.dels.c....llavors què fem??+

#10.1 Veciana, Barcelona, 14/10/2020 - 20:13

Podem anar a fer escalades i excursions a Mallorca,com el Simón.

#10.2 Sergi Sergio, Barcelona, 14/10/2020 - 20:14

Las personas adultas deciden libremente si quieren ir a un restaurante o no, nadie les obliga, ellos por propia voluntad deciden hacerlo, el que no quiera que no vaya, eso es libertad de decision, estamos hartos de tanta prohibicion y restriccion.

#10.3 Miquel, Cubelles, 15/10/2020 - 10:01

Por qué no prohíben solo cerrar en sitios cerrados los bares y restaurantes dr Catalunya y permiten operar solo en terrazas??? La verdad la Gene está compuesto de politiquillos que lo único que piensan es calentar la silla y cobrar sus sueldazos antes y después de ser cesados. Este país se va al garete. Es muy fácil decir que la salud eslo prime

#9 Pere, Girona, Spain, 14/10/2020 - 19:29

Pels qui han votat als de sempre que ho disfrutin, i els que no , ho sento al fons de la meva ànima.

#8 Sergi Sergio, Barcelona, 14/10/2020 - 19:07

Los restauradores deben desobedecer a este Govern miserable (si, desobediencia civil que tanto les gusta, pero ahora seremos nosotros) y si te ponen multa recurrirla a los tribunales de justicia, hay que llevar ante la justicia a estos sinvergüenzas, basta ya de aguantar a estos ladrones.

#7 La conjura de los necios, Barcelona, 14/10/2020 - 18:33

Con nocturnidad y alevosía, un col.lectiu que cumpleix totes les normes, està amb l'aigua el coll i el govern pretén escanyar-lo. Vice, portantveu, consellera, agafeu transport públic i veureu com es contagia la gent i a sobre els cotxes antics no poden circular per Barna, más madera pel covid19. Kaput