Publicitat
Societat · 9 de Gener de 2021. 19:18h.

Oposicions sota el temporal

"Senyor Bargalló, no és just que no tingueu previstes aquestes coses"

El Govern ha decidit mantenir l'examen presencial aquest dissabte per a les 6.000 persones que opositen al cos de docents del Departament d'Educació malgrat que, des del mateix Govern, s'ha recomanat evitar desplaçaments innecessaris pel temporal de pluja i neu. El temporal de pluja i neu Filomena ha provocat aquest dissabte incidències i talls en la circulació en algunes carreteres i vies de ferrocarril, fet que ha afectat algunes de les persones s'havien de presentar a l'examen.

Una de les professores afectades per la nevada ha estat la usuària de twitter Jèssica, que ha publicat un vídeo a la xarxa social interpel·lant directament el conseller d'Educació recriminant-li que "no és just que no tingueu previstes aquestes coses". "Això és com està la carretera quan intentes anar a fer unes oposicions, senyor Bargalló, donis compte del que fa" li ha dit en un vídeo mentre se la veu aturada en una carretera afectada per la nevada.

Protecció Civil havia demanat aquest divendres evitar els desplaçaments innecessaris, especialment a les carreteres secundàries, després d'activar l'alerta del Pla especial d'emergències per risc de nevades a Catalunya (NEUCAT) per la previsió de l'SMC i les afectacions que se'n poden derivar. L'episodi de nevades estava previst que comencés ahir a la tarda a les Terres de l'Ebre i s'aniria estenent a tot Catalunya la propera nit i matinada.

El director general de Centres Públics, Josep González-Cambray, ha garantit que el Departament oferirà "flexibilitat" als professors interins que aquest dissabte tenien l'examen presencial en les oposicions per obtenir una plaça pública i no s'hagin pogut presentar a l'hora prevista davant del tribunal per culpa del temporal.

Publicitat
Publicitat

43 Comentaris

Publicitat
#31 Vicenç Pardal, Villagüevo, 11/01/2021 - 18:20

M´agrae molt la manera de parlar d´esta chiqueta.Aichina es parla al sud de la nació!

#30 Tabarnés puro, Barcino, 11/01/2021 - 10:34

Esto de ploriquejar y dirigirse con tantos miramientos suplicando al sr. Bargalló que haga algo suena a muy lazi, pero también es verdad que el temporal estaba previsto y que la propia Degene recomendaba no desplazarse. En fin, el 14-F a volver a votarlos.

#29 Montse, Barcelona, 11/01/2021 - 10:30

Ante la precariedad e inestabilidad laboral existente no me sorprende la desesperación de la joven. No aplazan el examen ante los graves pronósticos del tiempo, pero si están jugando con aplazar la convocatoria del 14F desde hace bastantes días. Le deseo suerte en su futuro a la muchacha. Bargalló no se merece sus lágrimas.

#28 Bud, Barcelona, 11/01/2021 - 09:51

No ha sentit aquesta noia que existeixen les cadenes o el 4x4?
Es que ens queixem de tot. També es queixaria si és crema al estiu per excés de sol?

#27 Alejandro , Santa Coloma de Gramanet, 10/01/2021 - 21:01

botiflera, como se te ocurre criticar al gobern del mijors, pero el 14F a seguir votándoles