Publicitat
Societat · 15 d'Octubre de 2020. 21:40h.

Oriol Mitjà acusa Vergés de vetar-lo per "motius ideològics"

"La conselleria de Salut estava entossudida a no acceptar les meves propostes"

L'infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, ha carregat en una entrevista al programa Ja ho sé de Rac-1 contra la consellera de Salut, Alba Vergés, i l'ha acusat de vetar-lo per "motius ideològics".

Mitjà ha dit que Alba Verges "escull aquells epidemiòlegs que li diuen allò que vol sentir" i ha posat el pla de desconfinament com "un exemple molt clar". En aquest, sentit ha admès que hi va "un moment de crisi i el president em demanava que em posés d'acord amb la conselleria de Salut".

El doctor ha revelat que "la conselleria de Salut estava entossudida a no acceptar les meves propostes per motius ideològics. Vaig acabar cedint i els vaig dir que aprovessin el pla que els hi semblés", ha remarcat.

Orio Mitjà també ha apuntat que la "manca d'humilitat per escoltar experts per un polític té repercussions greus". "La consellera Alba Verges no és una de les persones que li agradi més escoltar o que pari més atenció a les recomanacions dels altres", ha sentenciat.

.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Persona, Barcelona, 16/10/2020 - 20:21

Lo que mas me sorprende de los comentarios es la constante obsesion con el fisico de la consellera. Pandilla de seguidores de Onan. Este es el nivel de este foro de salidos.

#10 Jaime de Andrade, El Pardo, 16/10/2020 - 15:25

"Usted no sabe con quién está hablando.",jejeje,qué bien aprendieron éstos.Qué jodíos...

#9 Neferu, Barcelona, 16/10/2020 - 14:50

¡¡Hombre, Oriol, en hora buena, te has dado cuenta un poco tarde de cómo funcionan las institucions catalanes!! Si te pasases el día diciendo Pta. España ya hace tiempo que te hubiesen nombrado para el Nobel en investigación epidemiológica, pero sabes qué, que tienes la gratitud y el reconocimiento del 53% de catalanes.

#8 Albert B, Bcn, 16/10/2020 - 12:58

La Vergés, molt de pit, però poc cervell, em sembla.

#7 Benet , Barcelona, 16/10/2020 - 11:16

Qui trucava a la porta de la casa Pujol, Mas i Succesors, S.A. ho feia per omplir la butxaca de diners i pujar el nivell de vanitat per accedir a un càrrec públic i de rebot també alegrar la cartera...el tal Mitjà sabia molt be on anava i amb qui es passejava i un cop "marcat" amb el llaçet ja assumia la mediocritat dels seus amos, no fa cap pena