Societat · 12 de Novembre de 2020. 13:58h.

Oriol Mitjà "felicita" Ayuso

“M’agradaria més treballar a la Comunitat de Madrid”

El científic Oriol Mitjà, en declaracions a TV3, ha elogiat la gestió que està fent la Comunitat de Madrid i ha reconegut que “mai hauria pensat que hauria de felicitar l’Ayuso”. “Penso que ho està fent bé, ha llançat una estratègia de tests massius i li està donant resultat, sense haver de tancar l’economia”, ha indicat.

“Ella ja va comprar cinc milions d’unitats, es va gastar 22 milions i ha fet mig milió de cribatges. Va començar pels barris més afectats, ha controlat la pandèmia en aquests barris i ara on hi ha una mica de covid és als barris més benestants. Per tant, l'Ayuso molt bé”, ha afegit. “Ahir la vaig sentir que proposava que es fessin els tests a les farmàcies, al dentista o al podòleg. A tot arreu on hi hagi un sanitari que es facin testos”, ha apuntat.  

Mitjà ha lamentat que a Catalunya “el Departament de Salut posa tota una serie d’entrebancs que per això dic que m’agradaria més treballar a la Comunitat de Madrid a dia d’avui. Aquests entrebancs són burocràtics”.

També ha elogiat el fet que Madrid “s’hagi deixat ajudar pel sector privat. Si l’Administració per si sola no pot doni vostè l’opció a les empreses, a les farmàcies o als odontòlegs que puguin fer test ja sigui al client o al treballador. Estic satisfet amb el que han fet a Madrid i desitjo que ho posin en marxa a Catalunya”.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#42 Juli Loras, Tortosa, 17/11/2020 - 17:10

Com que ja ningú no li fot ni p*** cas a casa, s'ofereix a la Dolorosa.

#41 Frank, Madrid, 15/11/2020 - 23:46

En la última semana: muertos por millon de habitantes en Madrid 14,2 y Cataluña 5,5. En toda la pandemia:
muertes por cada cien mil habitantes Madrid 165 y Cataluña 97. Yo quiero que me explique si hacerlo mejor quiere decir tener más muertos, porqué entonces si que la Ayuso lo está haciendo superbien.

#40 Juli Loras, Tortosa, 14/11/2020 - 15:39

Doncs que se'n vaja a Madrid, a veure si allí el volen.

#39 Neferu, Barcelona, 13/11/2020 - 14:39

¿ Dónde está mi escrito de ayer ? En fin, Oriol, Solo decirte que te está creando enemigos. En este país no puedes criticar las acciones de quienes mandan, pues de sobras sabemos lo que hacen con los disidentes. Espero que tú tengas más suerte. Pero pase lo que pase, sé siempre tú, ve por libre y usa tu libertad cuando y como tú quieras.

#38 Sergi Sergio, Barcelona, 13/11/2020 - 14:09

Una Ayuso es lo que nos haria falta aqui, que defendiese a sus empresas, a sus comerciantes, a sus restauradores, a toda su actividad economica, en cambio lo que tenemos es un Govern que arruina a sus empresas y a toda su actividad economica, eso si, ellos en plena pandemia se subieron sus sueldos.