Publicitat
Societat · 15 d'Octubre de 2020. 14:40h.

Oriol Mitjà troba Alba Vergés “perillosament incompetent”

“Li falten coneixements en salut i humilitat”

Oriol Mitjà troba Alba Vergés “perillosament incompetent”

Oriol Mitjà

L'infectòleg Oriol Mitjà, en una entrevista a TV3, ha carregat contra els Governs català i espanyol per la seva gestió del covid, a més de mostrar-se especialment crític amb la consellera de Salut, Alba Vergés.
 
“A la consellera Vergés li falten coneixements en salut i la humilitat d'escoltar els experts”, ha considerat Mitjà, a més d’afirmar igualment que als gestors del covid a Catalunya els hi “falta ‘chispa’”.

"Les persones que han estat al capdavant han estat perillosament incompetents i no hauríem de permetre que en unes eleccions mantinguessin el seu lloc de treball”, ha afegit. “Els líders han fallat i han fallat des del principi”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Mcedes, Grau, 10/12/2020 - 16:23

Ay lagarto..!!!

#17 Marcial, Santa Coloma, 15/10/2020 - 21:09

Todos sabíamos que la Vergés al igual que el Illa son legos en temas sanitarios. Aunque ya intuíamos que eran unos inanes, da yuyu esa crítica y no sé a que se referirá con lo de la falta de chispa de sus equipos. Esperemos que todo se limite a una guerra de egos pues sus palabras rezuman mucho desasosiego y gravedad.

#16 jvcs, barcelona, 15/10/2020 - 20:52

Vergés es de las tipicas ...suben los casos confina y desaparece del mapa , bajan los casos rapidamente aparece con el lacito ploran y el merit es seu. Erc y jxgota no dan más de si encima con el mein furer terratremol diciendo en navidad a disfrutar de los fallecidos por su culpa.
Espero verla y a homrani en un banquillo y por dias condena carcel

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 15/10/2020 - 20:27

Poco a poco, muy poco a poco, lentamente, se van dando cuenta de la banda de incompetentes que nos gobierna, para ser Conseller solo hay que cumplir 3 condiciones, ser indepe, culpar de algo todos los dias a España y llevar el lacito amarillo, eso es todo.

#14 A veure, Girona, 15/10/2020 - 20:06

Aquest no sap que els polítics ja venen ensenyats des que neixen, és a dir, un filòsof està capacitat per fer de ministre de salud pública i un mestre d'escola ho és per ser ministre de foment i el que fa decrets sense data ni signatura és per que no li cal que ja s'enten prou be sense data ni res de res. Per tant cap problema, que anem a la p.