Publicitat
Societat · 21 de Setembre de 2012. 20:24h.

Oriol Pujol, escridassat

Boicot de treballadors de TMB i de Parcs i Jardins al pregó de la Mercè

Oriol Pujol, escridassat

Treballadors escridassen Oriol Pujol a la Plaça Sant Jaume

Milers de ciutadans s'han aplegat aquest divendres a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per protestar contra les retallades. La protesta, que s'ha fet coincidint amb el pregó que dóna inici a les festes de la Mercè de Barcelona, ha tingut lloc 24 hores més tard que la plaça estigués plena de gom a gom per a donar suport al president de la Generalitat i reclamar la independència.

Indignats, treballadors de TMB, i diferents col·lectius -de sanitat, educació o serveis, entre d'altres- s'han aplegat a les portes de l'Ajuntament per a mostrar el seu rebuig a les mesures d'estalvi de les institucions.

Membres del Govern, polítics i sindicalistes que han anat arribant per assistir al pregó -com Oriol Pujol, Núria De Gispert, Andreu Mas-Colell, Salvador Esteve o Joan Carles Gallego- han estat escridassats pels ciutadans que s'han concentrat a la plaça de Sant Jaume.

El pregó, que enguany ha estat a càrrec del director de l'Institut de Ciències Fotòniques de Barcelona, Lluís Torner, no s'ha pogut sentir al carrer pels xiulets i els crits dels manifestants, com per exemple "Barcelona neta, polítics a la merda". També han tapat la pantalla gegant instal·lada a la plaça amb diferents pancartes reivindicatives.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#15 spanish, Madrid, 22/09/2012 - 12:52

que li cridaven : ITVEROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

#14 spanish, Madrdi, 22/09/2012 - 09:55

400 milions impost de successions......no hia ha manera que el reposin.....Sala Martin "el deute de Catalunya es per la nefasta gestió desl governs de la Generalitat"

#13 Mçonica, Barcelona, 22/09/2012 - 09:54

Uff!!! menos mal que han vuelto a salir, creía qué como aquella película.....los hubieran convertido al nacionalismo-independentista, y a pasar hambre y callar.

#12 Alan, Barcelona, 21/09/2012 - 22:50

Nuevo slogan independentista:
Independencia
Terra
Valor

#10 anna, Barcelona, 21/09/2012 - 21:50

Però és que hi ha algú a favor de les retallades? De reduir sous, pensions, prestacions etc i ser escridassat i odiat? Au ! El problema és que no hi ha diners. Per què ? Us sona l'espoli fiscal de Cat? Aquest és el problema TMB aquest!
Hauríeu de protestar a Madrid.

#10.8 carlos, Barcelona, 22/09/2012 - 11:34

Cuando te enteres lo que cobran los directivos de TMB, te replantearás donde hay q protestar