Publicitat
Societat · 21 de Març de 2013. 16:59h.

"Oriol Pujol hauria de renunciar al sou de diputat"

El president de la Fundació CatDem, Agustí Colomines, remarca que "no passaria res perquè el partit li podria seguir pagant el sou"

"Oriol Pujol hauria de renunciar al sou de diputat"

Agustí Colomines, durant el programa

El director de la Fundació CatDem, Agustí Colomines, ha assenyalat que "si el problema és si (Oriol Pujol) cobra o no cobra de l'erari públic (com a diputat), doncs que renunciï al seu sou".

Colomines ha remarcat que el fins ara secretari general de Convergència -ha delegat les seves funcions en Josep Rull- "ho pot fer" i que "no passaria res perquè el partit li podria seguir pagant un sou".

El director de la fundació propera a CDC ha alertat que "si un diputat imputat dimiteix en aquesta legislatura la situació és irreversible", durant una tertúlia al programa La Rambla de BTV.

Per la seva banda, la professora de ciències polítiques a la Universitat de Barcelona, Gemma Galdón, havia indicat que "el que sembla increïble és que tots aquests imputats el que fan és dimitir dels seus càrrecs interns, però es mantenen el sou públic". "Aquestes persones que han demostrat fer un mal ús de la delegació de responsabilitat pública segueixen cobrant, precisament, de nosaltres, quan si algú els hauria de mantenir és el seu propi partit", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 josep, barcelona, 23/03/2013 - 08:03

Els partits politics s'han de financiar a traves de les quotes des seus afiliats i de les aportacins dels seus diputtas en actiu, no pot ser que hi hagin partides des presupostos destinades a mantenir la partitocracia i mentres el poble patin retallades en sanitat, serveis socials

#6 cavallequus, tarragona, 22/03/2013 - 00:20

Al costat dels convergents, en Barcenas i cia son uns aprenents maldestres.

#5 Josep-Maria, Barcelona, 21/03/2013 - 20:39

Colomines sap prou bé que una cosa és que el sou te'l pagui el partit (són diners del partit; allà ells amb el seu criteri) i una altra que et pagui el parlament (són diners de tots).

#4 Ramon, prenafeta la llei, feta la trampa, 21/03/2013 - 19:13

el filferro de la fundaCiÚ Cat-dem Palau de la Música, li ve a dir que amb el sou faci el mateix que ha fet veure amb els seus càrrecs polítics, que els "delegui", que ja te'ls pagarem nosaltres, (els catalans, no ells), a través de les fundaCiUns Pujol, Millet, Alavedra i Prenafeta.

#3 Manolo, Barcelona, 21/03/2013 - 18:49

Ja, Ja, Ja,

Totalmente de acuerdo

Nadie duda que el Partido tiene medios suficientes para pagar no sólo su sueldo, sino además para pagar muchas más cosas

Ja, ja, ja...